Українці в Канаді_Canada
-
Не переживайте, багаж хоч і сканують, але в невеликій кількості не звертають уваги. Подивіться на сайті IHerb, думаю там ви зможете знайти, зо вам треба і замовити вже на місці. Ось наприклад аналог того, що у вас броколі індол ua.iherb.com/pr/life-extension-triple-action-cruciferous-vegetable-extract-60-vegetarian-capsules/22969?utm_medium=appshare
-
Подскажите пожалуйста, если у меня запись на биометрию на 21 февраля во Львове, то реально ещё успеть получить визу чтобы прилететь в Канаду до 31 марта?
-
Удачі Вам! За це не треба переживати.
-
Ви звідки будете їхати?
-
Хто переживає? Не слухайте странних людей. Я везла взагалі без надпису. Багаж ніхто навіть не дивиться
-
Я везла трави, як натуральні трави, закарпатські. І таблетки. Ніхто нічого ніколи не скаже. Не кількість, ні назву, нічого не питають і не дивляться
-
Якщо в багаж покладете, то ніхто нічого не скаже. Як відреагують робітники, які дивляться ручку поклажу, яку Ви берете з собою в літак, то ніхто не може прогнозувати. Це залежить тільки від тієї людини. Може упертисч і все. І Вам треба буде пояснювати на англійські або польській або на німецькій що це таке. Тож дивіться: якщо багаж везете, то кладіть туди і все. А якщо ні, то на Ваш ризик.
-
Привіт усім, підкажіть хто вже в Канаді ,чи перевозив хтось лікарську траву, ні яких направлень від лікаря чи стратифікації не маю, чи ризикувати брати чи дійсно заборонено, дуже потрібна мені і дитині щоб не приймати гормони, і є ще ліки трава в таблетках в баночках, але ж то наша українська, і чи може хоч таке мажна провести, чи вже думала пересипати у баночки з під якихось ліків але щоб баночки саме були з таблетками, на випадок якщо відкриють баночку то там дійсно таблетки а не капсули, вони ж не знаю які ті самі таблетки мають виглядати?
-
З якого європейського міста найдешевше летіти до Канади? Якою авіалНією ?
-
Чому не так - я ж написала коротко - що всі питання вирішуються по ходу придбання квитків , і всі умови виставляє авіакомпанія в якій вони замовляють ці квитки. В нюанси не вдавалась(зокрема за дитячі квитки )тому що не передбачиш всього . Повірте з досвідом перельотів більше 12 разів - кожного разу щось нове проскакує.