Українці в Канаді_Canada
-
а якою компанією користувались?
-
Добрый день. Отправлял курьером 2 недели, за 1000 грн.
-
Якщо ви не змінюєте провінцію проживання, вона не анулюється
-
Страховка яка саме?
-
Доброго дня Можливо підкажете, чи анульовується страховка, якщо по CUAET виїхати з Канади (Онтаріо) більше ніж на 6 місяців? І де її можна подовжити?
-
Так, медична))
-
Це про медичну страховку йде мова?
-
На листочку пише ,якому вам дали -всі умови і правила там певна кількість днів
-
На днях уже їду в Канаду. Підкажіть, будь ласка, розетки із заземленням чи без? Хочу завчасно перехідник купити)
-
30 днів пройшло(( варто писати онлайн
-
Так і зробите
-
Там пише, якщо ви переміщається, то до 30 днів повідомити їх
-
Доброго часу доби!таке питання, якщо ми отримали візи, діти вклеєні в мій паспорт, (також їм вклеїли візи у мій паспорт) але ми подали на закордонні паспорти дітям, вони будуть виготовлені через місяць, півтора,зараз знаходимся на території Європи, чи потрібно писати в кризову, чи десь повідомляти що ми вже отримали дитячі паспорти, щоб вклеїли кожному в паспорт візу, чи це не грає ролі, і пред'являти візу(у моєму паспорті) і окремо їх паспорти при посадці на літак?
-
Добрий день їду з Запоріжжя можу привести ліки та стіки до Айкосу та ГЛО
-
Добрый день подскажите пожалуйста если я прилечу в апреле тк раньше не получается мне полагается разовая выплата или нет тк программа до 31 марта.Может кто то знает где посмотреть официальную информацию.Спасибо
-
Доброго дня ! якщо знайома не розмовляє англійською та я допомагаю їй у заповненні анкети на CUAET, чи потрібно це уточнювати в анкеті?
-
Дякую
-
Добрий день, якщо дорослим відкрито візу а дітям ні, на кризову вже писали - тихо. Шо робити? Може хтось шось порадити??🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Не получите, инфо на оф сайте
-
А ми чули іншу інфу, що треба до 31 березня ОТРИМАТИ візу, влетіти і податися на допомогу можна до 30 червня
6 Feb 2023, 05:14
12605/18661
20 Apr 2024, 20:50