Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня) підскажіть будь ласка ті, хто нещодавно (1-2 мясяців тому) зняв житло в rental apartments в Оттаві? Які вимоги були? Як вам вдалося зняти житло взагалі ? Чи можливо це зробити находячись ще не в Канаді ?
-
Це зовсім інша інфо. Якщо заїдите до 31.03, до то можно буде до 30 черня отримати
-
Доброго вечера! Можливо дістали повторювать запитання, але - чи потрібен ArriveCan зараз?
-
Дуже дякую )))
-
Ні не потрібно, ковідні всі відмінили, якщо хочете, то тільки для декларування і то по прильоту можливо все зробити швидко
-
Добрый вечер, нет не нужно
-
Друзі зараз йду дивитись автівку, в неї мануална кпп, які можуть бути підводні камені з мануальною?
-
Скільки коштує? Пет френдлі?
-
Хто заповняв CV/resume?
-
❗️❗️❗️ Требуется шпаклевщик с опытом и желательно с инструментом ❗️❗️❗️ Местоположение: Орора Оплата кешом Писать в лс
-
Не сложно самой с 3 детьми?))
-
Привет) я лечу, Варшава-Торонто))
-
Привіт) може хтось летить з Варшави в Монреаль 29 березня))) давайте об'єднуватися!) Я+3 діток)
-
Вы меня узнаете по трем сумасшедшим детям и выпученным от страха глазам 🤣🤣🤣
-
А как поболтаем если я не знаю как Вы выглядите🤷♂
-
Да я прямым рейсом мне гемор с пересадками не нужен)) сел и встал
-
Сложно)))) ну это мы с Вами, увы, только в аэропорту поболтаем)))) у Вас видимо прямой перелет? Мы через Париж летим)
-
А детям сколько лет? Может там дети по 16 лет😂
-
Доброго дня .Підкажіть будь ласка .Моя знайома летить до Ванкуверу там пересадка 1,5 години і потім в Едмонтон .Скажіть чи може вона все оформити в Едмонтон ?
-
WP в першому,все інше можете вже в кінцевому місті прибування
6 Feb 2023, 05:14
12625/18661
20 Apr 2024, 20:50