Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня хто відправляли посилку з Польші в Едмонтон?Через яку почтову компанію ?Скільки коштує? І за який термін? Дякую за відповідь.
-
Дякую за відповідь. А чи є десь посилання на цю інфу, чи це не офіційна інформація? Чи є у вас знайомі, які не здавали паспорти в терміни і потім прийняли нормально?
-
Вклеить визу после 30 дней можно! Если вы подали заявление на визу CUAET, получили запрос на паспорт или foil-less визу, но не успеваете отправить паспорт на вклейку в предписанный срок (30 дней) большой проблемы нет. По крайней мере подавать заявление заново, чтобы получить визу в паспорт, не требуется. ⚠️ Вы можете отправить паспорт на вклейку визы после 30-дневного срока и всё равно получить визу. Для надёжности желательно сообщить о задержке через web-форму и/или вместе с паспортом также приложить краткое пояснение, но даже и без этого всё должно быть в порядке. О личном опыте тех, кто оказался в подобной ситуации и успешно решил вопрос, почитайте в комментах к этому посту, там всё понятно и наглядно. И ещё раз спасибо всем, кто помог решить этот важный вопрос! 🇨🇦Иммиграционный Адвокат | Подписаться
-
А то я чекаю листи для дітей щоб теж здавати їх паспорти, а термін здачі мого паспорта вже добігає кінця.
-
Зразумів, дякую ще раз)
-
Добрий час дня! Щиро вдячна всім за поради. В мене сьогодні перший день в Канаді. CUIAS а аеропорту допомагає з житлом сім'ям з дітками, та людям які прилетіли з гарячих точок України. Волотнери чудові,приємно почути українську мову. Я сиділа десь півгодини, пригостили мене молодощами та водою. Поскільки прилетіла сама, не отримала безкоштовне житло,але допомогли мені знайти в Airbnb. Допомагають з таксі. Вони нам нічого не винні, і ніхто інший. Тож бажаю їм всього найкращого. Люди готуйтесь з поїздкою до Канади. Багато є розмов, але без плану, трохи грошей вам буле важко, і ви почнете всіх звинувачувати. Успіхів. І ще раз щира подяка всім хто дає поради, адміну цієї групи.
-
Для українців відмінили термін 30 днів лише для здачі біометрії. А термін для відправки паспорта на вклейку візи ніхто не скасовував. Тому я раджу не порушувати цей термін, тим більше, що не знати, що очікує програму через 2 тижні: продовжать чи закриють, ніхто цього ще не знає. Так, пишуть в чатах, що відправили паспорти і через 2 місяці і ще пізніше, і їм вклеїли візу. Але в основному там були поважні причини. І перед тим як відправити паспорт на вклейку із запізненням, потрібно написати в кризову форму пояснення, чому не відправили вчасно.
-
Добрий день, хочу дізнатися за оформлення біометрії, зараз я знаходжуся в Україні. Запис у Львові хтось робив? Можливо дистанційно у Львові оформити заяву чи треба в живу? Ще знаю що можно по пошті на canadaregistrarion начебто
-
Запис онлайн на біометрію Будь ласка, натисніть тут, щоб записатися на прийом. Посилання перенаправить вас на екран входу в систему, яка дозволить вам: • Запишіться на прийом • Перепланируйте зустріч • Скасувати зустріч Вам потрібно буде слідувати інструкціям, вказаним на сторінці, щоб створити свої власні облікові дані для входу і записатися на прийом. Будь ласка, зверніть увагу: • VFS Global буде збирати вашу Особисту інформацію тільки з єдиною метою записатися на прийом. Не включайте жодну особисту інформацію, крім тієї, яка вимагається системою планування зустрічей, електронні листи, веб-чат, SMS або інші незахищені електронні повідомлення. Вам необхідно буде заповнити форму згоди. • У листі про призначення буде вказана докладна інформація про дату, час і місце призначення, а також інша відповідна інформація. • Вам необхідно буде прибути в Канадський візовий центр за 15 хвилин до призначеного часу.
-
Artem: Якщо ви хочете записатися на прийом по електронній пошті, ви можете зробити це за допомогою [email protected] Будь ласка, зверніть увагу, що при бронюванні запису на біометричну реєстрацію електронною поштою кандидати повинні вказати наступну інформацію у своєму електронному запиті на запис на прийом: Ім'я та прізвище (Прізвище/Прізвище сім'ї) Дата народження (як зазначено у вашому паспорті) 13-значний номер IRCC (знаходиться на другій сторінці Листа з біометричною інструкцією) Контактна інформація – номер мобільного телефону та ідентифікатор електронної пошти. Копія листа з біометричними інструкціями (BIL), отриманого від IRCC, повинна бути додана до електронного листа. Запис онлайн на біометрію Будь ласка, натисніть тут, щоб записатися на прийом. Посилання перенаправить вас на екран входу в систему, яка дозволить вам: • Запишіться на прийом • Перепланируйте зустріч • Скасувати зустріч Вам потрібно буде слідувати інструкціям, вказаним на сторінці, щоб створити свої власні облікові дані для входу і записатися на прийом. Будь ласка, зверніть увагу: • VFS Global буде збирати вашу Особисту інформацію тільки з єдиною метою записатися на прийом. Не включайте жодну особисту інформацію, крім тієї, яка вимагається системою планування зустрічей, електронні листи, веб-чат, SMS або інші незахищені електронні повідомлення. Вам необхідно буде заповнити форму згоди. • У листі про призначення буде вказана докладна інформація про дату, час і місце призначення, а також інша відповідна інформація. • Вам необхідно буде прибути в Канадський візовий центр за 15 хвилин до призначеного часу.
-
так можна і через [email protected] і через VFS? чи щось одне треба вибрати?
-
чи ви зустрічалися з запитами , орендувати авто в торонто і віддати його в іншій провінції ? в момєму випадку потрібно орендувати в торонто і добратися до Монреалю . Уже ломаю голову нічого не можу толком знайти 🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤯🤯🤯🤯 уван вей не доступний , там те там се
-
Вибачаюся, просто трохи заплутався