Українці в Канаді_Canada
-
Для українців відмінили термін 30 днів лише для здачі біометрії. А термін для відправки паспорта на вклейку візи ніхто не скасовував. Тому я раджу не порушувати цей термін, тим більше, що не знати, що очікує програму через 2 тижні: продовжать чи закриють, ніхто цього ще не знає. Так, пишуть в чатах, що відправили паспорти і через 2 місяці і ще пізніше, і їм вклеїли візу. Але в основному там були поважні причини. І перед тим як відправити паспорт на вклейку із запізненням, потрібно написати в кризову форму пояснення, чому не відправили вчасно.
-
Добрий день, хочу дізнатися за оформлення біометрії, зараз я знаходжуся в Україні. Запис у Львові хтось робив? Можливо дистанційно у Львові оформити заяву чи треба в живу? Ще знаю що можно по пошті на canadaregistrarion начебто
-
Запис онлайн на біометрію Будь ласка, натисніть тут, щоб записатися на прийом. Посилання перенаправить вас на екран входу в систему, яка дозволить вам: • Запишіться на прийом • Перепланируйте зустріч • Скасувати зустріч Вам потрібно буде слідувати інструкціям, вказаним на сторінці, щоб створити свої власні облікові дані для входу і записатися на прийом. Будь ласка, зверніть увагу: • VFS Global буде збирати вашу Особисту інформацію тільки з єдиною метою записатися на прийом. Не включайте жодну особисту інформацію, крім тієї, яка вимагається системою планування зустрічей, електронні листи, веб-чат, SMS або інші незахищені електронні повідомлення. Вам необхідно буде заповнити форму згоди. • У листі про призначення буде вказана докладна інформація про дату, час і місце призначення, а також інша відповідна інформація. • Вам необхідно буде прибути в Канадський візовий центр за 15 хвилин до призначеного часу.
-
Artem: Якщо ви хочете записатися на прийом по електронній пошті, ви можете зробити це за допомогою [email protected] Будь ласка, зверніть увагу, що при бронюванні запису на біометричну реєстрацію електронною поштою кандидати повинні вказати наступну інформацію у своєму електронному запиті на запис на прийом: Ім'я та прізвище (Прізвище/Прізвище сім'ї) Дата народження (як зазначено у вашому паспорті) 13-значний номер IRCC (знаходиться на другій сторінці Листа з біометричною інструкцією) Контактна інформація – номер мобільного телефону та ідентифікатор електронної пошти. Копія листа з біометричними інструкціями (BIL), отриманого від IRCC, повинна бути додана до електронного листа. Запис онлайн на біометрію Будь ласка, натисніть тут, щоб записатися на прийом. Посилання перенаправить вас на екран входу в систему, яка дозволить вам: • Запишіться на прийом • Перепланируйте зустріч • Скасувати зустріч Вам потрібно буде слідувати інструкціям, вказаним на сторінці, щоб створити свої власні облікові дані для входу і записатися на прийом. Будь ласка, зверніть увагу: • VFS Global буде збирати вашу Особисту інформацію тільки з єдиною метою записатися на прийом. Не включайте жодну особисту інформацію, крім тієї, яка вимагається системою планування зустрічей, електронні листи, веб-чат, SMS або інші незахищені електронні повідомлення. Вам необхідно буде заповнити форму згоди. • У листі про призначення буде вказана докладна інформація про дату, час і місце призначення, а також інша відповідна інформація. • Вам необхідно буде прибути в Канадський візовий центр за 15 хвилин до призначеного часу.
-
так можна і через [email protected] і через VFS? чи щось одне треба вибрати?
-
чи ви зустрічалися з запитами , орендувати авто в торонто і віддати його в іншій провінції ? в момєму випадку потрібно орендувати в торонто і добратися до Монреалю . Уже ломаю голову нічого не можу толком знайти 🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤷♂️🤯🤯🤯🤯 уван вей не доступний , там те там се
-
Вибачаюся, просто трохи заплутався
-
Вітаю.Хто звертався за допомогою до the housing help centre у Торонто?Вам допомогли чимось?При реєстрації просять скинути фото першої сторінки паспорта та візу.
-
так хтось знає?
-
Всім привіт, може хтось робив транзитну візу доя перельоту до Канади черед Англію, США? Якщо володієте інфо поділіться будь-ласка🙏
-
Доброго дня я планую їхати в Канаду в кінці літа . Зараз знаходжусь в Фінляндії мені 19 років зі мною планує їхати моя дівчина їй майже 17 я хотів запитати будуть якісь проблеми коми ми приїдемо ? Мені потрібна доверіность від її батьків на моє ім’я ? І ми давно хотіли до Канади я працюю зараз в Фінляндії і хотів запитати на яких сайтах краще знайти авто в Канаді , хочу по прильту купити авто . І тяжко знайти роботу в Канаді ?
-
🛫 Лететь в Канаду в 17 лет На [email protected] мы получили сразу несколько писем, касающихся одного вопроса: выезда в Канаду детей подростков молодых людей в возрасте 17 лет. 🟢 Если вам исполнилось 18 лет, с точки зрения Канады вы взрослый самостоятельный человек. 🟡 Если вам только 17, то для перелёта в Канаду вам требуется два дополнительных документа: — Разрешение от родителей на поездку. — Подтверждение опекунства в Канаде. С разрешением всё более-менее понятно (смотрите по хэштегу #consent). А опекунство — это обязательство канадца присматривать за несовершеннолетним иностранцем; оформляется оно отдельным документом. ⚠️ Важная оговорка: в нынешней ситуации всё сложно и непредсказуемо. С вышеуказанными документами всё будет в порядке, но вполне может быть, что на усмотрение всех вовлечённых инстанций полететь в Канаду можно будет и без одного или обоих документов. Короче говоря, если вы позвоните в авиакомпанию и добьётесь железных гарантий, что вас без разрешения родителей и/или документа об опекунстве зарегистрируют на рейс, и сможете на границе убедить канадского иммиграционного офицера, что несмотря на свои 17 вы самостоятельный и самодостаточный человек и сможете прекрасно о себе позаботиться — это тоже может сработать, поскольку у должностных лиц есть определённая свобода действий в этом отношении. Поэтому если вам встретятся или уже встретились истории о том, как несовершеннолетний путешественник оказался в Канаде без письменного разрешения родителей — такое вполне может быть правдой. При въезде в Канаду вы сможете получить work permit (речь идёт о CUAET), а с work permit'ом — работать в стране. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | Подписаться