Українці в Канаді_Canada
-
Може в різних місцях Німеччини по різному .Наші друзі влітку поїхали в Канаду в Едмонтон -прожили -4 ,5 місяця і вернулись в Німеччину -і їм дали тимчасовий захист ,але це було в листопаді місяці ,може зараз щось помінялось
-
В мене більше 30 перельотів саме через них, ніколи не чула що можуть бути проблеми. Є якісь інші сайти з недорогими квитками може хтось порадить. Із порад або роздруковуйте квиток на папері або телефон має бути цілим і з інтернетом. Бо якщо скріншот з посадовеого талону - його може просто не зчитати в аеропорту- а це буде тільки Ваша проблема, почнете шукати вайфай якшо наприклад буде транзит в іншій країні - не встигнете - на літак не пустять. Треба обов‘язково шоб штих код считався. І якшо пошкоджений екран на телефоні-теж можуть бути проблеми. Короче роздрукуйте не полініться, бо в мене були подібні проблеми і через екран і через те що давала скріншот а не оригінал посадкового з імейлу
-
Супер, дякую за рекоменд👍 Ще можете підказати чи потрібно страховку оформлювати через ківі, вони пропонують , але то зовсім інший кошт..
-
Добра та миру всім. Підкажіть, щось розуміло про терміни дії програми CUAET?
-
Дякую
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка, на біометрію у Львів прийшов запис на 08.04. Це субота. Таке можливо? У них же робочі дні з пн-пт
-
⁉️Гуманітарний рейс до Saskatchewan, Canada 27/03 🔹OPEN ARMS, SOLIDAIRE та Фундація INTEGRALIA DKV організовують гуманітарний рейс з Варшави 27.03, щоб допомогти людям, які тікають від війни в Україні. 👉🏻Інформація, вимоги та реєстрація тут 👉🏻Сайт 👉🏻Інстаграм 👉🏻Facebook 👉🏻Чат обговорення програми CUAET
-
Добрий день, нічого, хіба свідоцтво про народження, по Європі не питають, в аеропорту теж. Летіла з двома дітьми і ми на різних прізвищах, бо я розлучена, головне щоб була віза
-
Добрый день , пожалуйста пожалуйста, нам с мужем (гражданским )пришло сообщение что нужны доказательства наших отношений , и там написано что нужна переписка за три месяца , и все документы должны быть на английском языке , это всю переписку за три месяца надо отправлять что бы мне сделали перевод??
-
Так, я говорю про Канаду, звичайно. Я подав заяву більше півроку тому. Але відповіді не було. Оскільки я нещодавно переїхав з Європи до Британії. Я думаю знову подати заявку на візу cauet звідси, з Британії. Чи можу я подати заявку знову після того, як минуло 6 місяців і не було жодної відповіді. Я думаю, що моє замовлення скасовано або викинуто у смітник
-
так, 12 вересня 2022 року
-
Ви мали на увазі, що є люди, на які заявка перевищила 6 місяців
-
Жить , учиться и работать