Українці в Канаді_Canada
-
Я в шоці,вже перевірила в себе
-
Фото з мого тел без підпису дати, видно все
-
Можете перевірити свої фото, співпадають вони з вашими даними де, коли і як зроблені
-
Я навіть не уявляла що таке можливо 🙈
-
www.imgonline.com.ua/exif-info.php
-
Нажаль в цьому світі дуже важко сховатися))
-
Величезне вам дякую🫶🏼
-
Ось так виглядае цифровий слід вашого фото:
-
І чи якось потрібно завіряти переклад?є виписки з банку,просто в бюро перекладів звертатись?
-
Звичайно,можливо знаєте з приводу свідоцтва про одруження?вона в нас і англійською і турецькою мовами чи потрібно робити переклад на англійську?
-
Успіхів вам, тільки не підроблюйте нічого, там специ,відразу любу зміну будь то фотошоп, чи інша прога- все швидко виявляється! Все буде добре!
-
До бюро перекладів і завірити нотаріально.
-
Ми в Туреччині робили на англійську з консульським перекладом і апостилем. Якщо у вас є хоча би одна мова з : анг чи Франц, то має пройти в них
-
Величезне дякую
-
Всім доброго дня. Хто може підказати, як зняти обмеження з WORK PERMIT
-
t.me/Ukrainianscanada/20686
-
Привіт , продаю свій масажний стіл та підігрів на нього , також є підігрівач для стоун масажу та каміння . Кого цікавить пишіть в приват. Дякую . Торонто, Етобіко .
-
Канадцы этим заниматся не будут 😀
-
Доброго часу дня! Може хтось підкаже як зняти обмеження в ворк перміті?! Я коли заповнювала форму то вказала це, але коли в аеропорті видали ворк перміт, то там інше. Мені сказали потрібно зняти обмеження. Щиро вдячна 🙏
-
Всім привіт) Є якісь реферальні бонуси за відкриття банківських рахунків в Канадських банках?
6 Feb 2023, 05:14
13327/18661
20 Apr 2024, 20:50