Українці в Канаді_Canada
-
Вітаю 👋 Я онлайн тренер та дієтолог з персональним підходом, який допоможе: Прибрати зайві кілограми або набрати м'язову масу Накачати великі руки 💪 або сідниці 🍑 БЕЗКОШТОВНО проводжу консультації та даю рекомендації 👨💻
-
Доброго дня, хто вже робив податки в Канаді? Ви форму з податками відправляли на одну адресу, а форму для прямого депозиту на іншу? Ч правильно розумію?
-
Програму CUAET продовжено до 2024 року
-
Не існує візи для біженців з України в Канаду . Почекайте до серпня .
-
Оформлення візи куает тільки до 15 липня цього року. Нашо Ви радите чекати якщо безкоштовну подачу закриють??
-
Не хочу виставляти на загал в групі. Якщо вас цікавить ситуація пишіть в особисті.
-
А якщо не закриють? У вас є якась інсайдерська інформація ? Програму продовжили , подачу поки що на колишніх умовах продовжили до 15 липня , але що буде після 15 , в на яких умовах - ще не сказано ніде . Ось я впевнений що все так и залишиться до офіційного кінця програми . А що ви порадите людині робити ?
-
Шановні друзі, десь була ця інформація, не можу знайти. Який порядок дій щоб зняти обмеження з work permit. Заздалегідь дякую 🤗
-
уникайте самотніх хостів чоловіків і все. або тих хто дуже прям нав'язливо пропоную свою допомогу в усьому.
-
А можна описати ситуацію шоб інші не попали в таку?? 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
Ви знаєте , такі пропозиції поступали і від жінок, і від сімейних пар...
-
Ось так потім довіряй людям, а страждають завжди ті, хто потребують допомоги і ті, хто дійсно хочуть допомогти.
-
Адреса, фамилии женщин в студию 😂😂😂
-
Добрий день! Можливо комусь потрібна підготовка до IELTS чи просто по розмовній англійській. Звертайтесь, допоможемо
-
ого, а в чому збоченість? у нас сусіди із обох сторін курять траву, дихати увечері нема чим
-
скільки у вас погодинно плата?
-
Доброго дня. Чи є у когось сімейний лікар у Едмонтоні, і можливо можете когось порадити? Дякую за будь яку інформацію.
-
ви/батьки в Україні чи Європі живете?
-
але то все таке, я ось нарешті отримала першу зарплату в Канаді, її вистачило рівно на оплату оренди і комуналки з інтернетами, на їжу залишилось 200 доларів. треба розтягнути на місяць
-
ну якщо мати власне житло, то може щось і вийде. місцеві якось працюють, але все ж цікаве співвідношення цін
6 Feb 2023, 05:14
13635/18661
20 Apr 2024, 20:50