Українці в Канаді_Canada
-
Та так, але по статистиці в Англії все ж більше їх ніж в Канаді. І тут вони майже всюди, щоб жити в англійському містечку, то треба їхати жити в гори в ліс😅
-
В Канаді все супер якщо є праця ( не на мінімалках звісно) не можу сказати що чиста країна, через велику кількість мігрантів та малу кількість смітників сміття не мало в містах, в моєму місті в Україні значно чистіше
-
Канада чиста тільки за містом, бо 40млн не можуть швидко загадити територію в 17 разів більшу за Україну. А у містах дуже багато де просто трешак. Про торчків, що лазять скрізь по вулицях то я вже геть мовчу. Ввечері страшно вийти. У мене вони вкрали новий велосипед просто у 1й день виїзду, пристібнутий і під камерами, а поліція просто розвела руками і ніхто нічого не шукає. Якщо у Лондоні ще гірше, то тоді вам тут буде ОК. Як і вашим дітям.
-
Ви ще в Туреччині не жили))) 90 лямів населення, яке звикло без мігрантів гадити усюди)))
-
Харьков
-
Дом мой в Украине
-
Ну ми і плануємо жити у маленькому містечку/селі, нам не подобаються великі міста. У Англії теж дуже багато пограбувань і вбивств, я взагалі спокійно не сплю. По статистиці по безпеці в Канаді краща ситуація ніж у Великобританії.
-
Если бы)) вчера приехала домой, но если работу найду по специальности то приеду, в Украине дешевле работу ждать чем там
-
6 років я живу у Великобританії (Лондон/Манчестер)
-
В Туреччину лише за відпочином їздила) в готелях все норм)) місцевим там самим важко на житття заробляти , нас там тільки не вистачало
-
В Канаду без денег приличных лучше не ехать
-
Вы в Канаду решили рвануть?