Українці в Канаді_Canada
-
Ви що вирішили відмови їхати?) в Калгарі така природа що варта того щоб їхати
-
Удачи Вам
-
За доставку, то ви ще в Іспанії не були) так я також думаю що потрібно спочатку скуштувати все, а потім вибрати що довподоби)
-
матрац нам везли 7 днів, столик 10 днів, доставка із Амазону 3 дні. Звикли, що у Європі все 1-2 дні.. а продукти... тільки морепродукти тут подобаються. ковбасні вироби то просто жах, випічка-солодощі все не смачне. Огірків і помідорів у магазинах АЖ по 2-3 види)) але то все діло смаку)
-
А наркомани прям всюди чи в якихось конкретних районах/містах?
-
Я мала на увазі що ви людину з Лондона відмовляєти їхати до Канади , не про мову річ)
-
У меня и так все ок) работу я там нашла но на минималке, нахрен мне это нужно, я в Украине такие же деньги зарабатываю , но здесь я на них живу а там пришлось бы выживать
-
Загалом із досліджень чатів і ютубів, висновки такі: - в Канаді швидше за все сподобається тим, хто їде з України та не жив у Європі до цього (не емігрант). - хто їде, поживши у Європі хоча б пару років (знаючи мову і працюючи), тому Канада ''не зайде'' із дуже високою ймовірністю. Здасться відсталішою та загальмованою. А погода, їжа... тощо, то вже чисто на любителя.. і наприклад навіть у Фінляндії трошки тепліше ніж у більшості міст в Канаді .
-
Ну с моей специальностью работы много
-
в Польщі ми з чоловіком жили повністю на його зарплату, а моя залишалась, вся. В Канаді його зарплати вистачає тільки на оренду і комуналки з страховками, на мою харчуємось та купуємо все інше... І найцікавіше що у нас не мінімалки. Тобто загалом відчуття бідності вперше присутнє у житті..
-
Доброго дня. Маю таке питання, якщо у дітей вклеєна віза , але загран паспорт має штамп від консула що продовжено до 25 року, краще в Польщі виготовити новий , чи можна в Канаді виготовити ? Пока ще не їдемо і вийшла дилема де краще зробити.