Українці в Канаді_Canada
-
Сейчас гляну где это, сек
-
Онтарио
-
Ajax
-
В каком городе обетаете?
-
И еще пишет ты нормальный чувак давай типа дружить семьями, вообще отличный лендлорд. Если будут какие то вопросы типа спрашивай все подскажу
-
И такое тоже бывает)) как повезет, на кого попадешь!
-
У меня друзья в Бредфорде, такая же история с лендлордом.
-
Хм, в Европі так то дуже смачно і різноманітно. В Німеччині так точно
-
В Канаді їжа смачна на мою думку, набагато краще, ніж в Європі. Дуже схожа на нашу))))
-
Блін, виходить, скільки людей - стільки думок💁♀️ Значить всюди можна знайти шось норм)))
-
Ніхто не скаже, бо одні індуси))
-
Різні нації, ще багато китайців, коли в вихідний повезли дітей в МакДональдс на майданчик пограти, так було багато саме китайців та індусів, та нас пару -тройку українців. Увесь час шукаю де ж канадійці хочаб в парі поколінь, майже нема. Та багато євреїв, але ще з радянських часів, більшість з них спочатку переїхали до Ізраїлю, хто з України , хто з оркостану, потім до Канади. Навіть одна жінка працівниця банку, сказала що вона з Ірану, та просила вибачення за свою країну , що їй соромно, за те що оркастану допомагає. Ми всі люди на сам перед! А хто як виглядає, немає значення!
-
Я ж кажу ОСОБИСТО)))
-
Да что вы говорите))))) у индусов такой акцент) половину букв проглатывают по пути)
-
Проте індусів легко розуміти, вони говорять англійською як по книжці, а канадці говорять на діалекті який мені особисто, важко зрозуміти)
-
Как для меня так наоборот более четкая дикция у канадцев, индусов иногда слушаю и не понимаю вообще о чем он говорит, хоть как бы познания вроде не плохие у меня
-
Мабуть тоді я вчив якийсь індіано-англійський діалект)
-
Підтверджую про "євреїв", але маю декілька зауважень: більшість з цих "євреїв" євреї релігійні (а Ізраїль - це країна де не відокремлені релігійні інститути від держави) не вважають євреями. Наприклад, я не є євреєм, тому, що в мене єврей - це батько. Приїхав в Едмонтон з Ізраїлю, жив там 3 роки до того, вивчив іврит.