Українці в Канаді_Canada
-
І раз така пляска пішла, жить нормально можна в любій країні. А в Україні тим більше. Якщо вам погано живеться, то проблема не в країні, а в вас і вам ніде добре не буде. Канада норм, Європа теж, а я в кінці року назад у рідний Харків
-
Так если все выедут, то что дальше? Просто отдать оркам наш дом? И да выехала именно из-за маленьких детей, которых по ночам трясло от страха, которые бежали в подвал от грохота и сирен, вряд ли бы поехала, если бы были уже совершеннолетние! Повторюсь, муж остался, и пошел на передовую. Как и многие мужчины, и уже многие погибли, вокруг столько похорон и боли, и горя!
-
Ну чому ви так пишете, це ж не зовсім правда, бо так тоді можна нормально жити і у Венесуелі із Афганістаном, доки не вб'ють... Подивіться мапи корупції або safety index. За ними можна чимало чого зрозуміти. Україна точно не в топ гірших, але до Європи із Канадами ще ой як далеко, нажаль.
-
Повертатись з Канади в Європу точно будуть і вже повертаються, а от в Україну... ну хіба тільки ті, хто не був емігрантом до цього і не жив чимало у Європі. А так, то перспектив в Україні нажаль теж бачу мало, навіть після війни. Країна буде відбудовуватись ще років 15-20 мінімум, але ж при тій корупції... та й росія поруч не зникне, коротше, таке собі...
-
Ну, ви в чомусь праві, але ж і Україна далеко не Венесуела хх Добре, просто маю такий досвід. Мені в Україні заважала тільки росія💁♀️
-
А скільки ви у Європі жили? і де? І набагато краще, це наприклад, що саме?) ..бо що не купую в Канаді, все ніяке.. і що не візьміть, майонези/гірчиці - солоні, сосиски - жах, огірки-помідори то пластик і т.д., а про ціни взагалі мовчу. Що класне - це не місцеве, індійські продукти, мексиканські, американські тощо.
-
Була в Польщі, декілька місяців; в Канаді мені більше подобаються овочі, фрукти і молочка, можливо, в Польщі недостатньо уважно обирала. Та і їжа ж то не головний фактор. Всюди можна жить, всюди можна знайти смачну їжу, всюди можна знайти працю і розваги. Далі вже справа смаку і звички, у багатьох є можливість вибору. (Я обираю Україну😘)
-
Я жила в Польщі понад 5 років, приїхала в Канаду 26 лютого. До цих пір мені в принципі все подобається та я б не хотіла повертатися назад в Польщу (хоча нічого не виключаю, все може змінитися та я можу передумати) Так, я бачу багато недоліків тут, наприклад, громадський транспорт в Україні в умовах війни працює краще, ніж тут в мирний час (привіт, метро Торонто 😓). Ціни, безхатченки, неадекватні люди на вулиці - це звісно плюсом теж не назвати. Однак мені дуже подобається, що люди тут привітні та добрі, завжди раді допомогти. Вони тут приймають тебе таким, який ти є. В Польщі, на жаль, я відчувала, що все-таки чужа там (попри те, що мову я знаю та з поляками багато працювала). Тут я такого не відчувала. Ще мені подобається, що це англомовна країна та я нарешті можу покращити свою англійську. Можливостей тут багато, особливо для молоді. Їжа мені також подобається, особливо, наявність різноманітних ресторанів з різними кухнями світу. Це все лише моя суб'єктивна думка та я розумію, що у кожного своя історія 🙂
-
Насправді, мене це сильно не шокувало. Чесно кажучи, в Києві (звідки я родом) я інколи відчувала більшу небезпеку, ніж тут. Та й я передивилася купу відео блогерів з Канади перед приїздом сюди, тому я була морально готова та не мала рожевих окулярів)) В ютубі реально дуже багато інфи та великий респект людям, які то все зробили. Плюс цей чат та інші канадські чати я читала кожен день, практично кожне повідомлення, тому дякую вам також, добрі люди, що терпляче на все відповідали - завдяки вам я буда добре підготовлена 😌
-
Я Вам респектую, але не повністю розумію, бо в Польщі я жила менше ніж Ви, а у Канаді більше)) І зараз - найбільше бажання - повернутися до Польщі :) Саме зараз я розумію, як я недооцінювала Європу в цілому. На Канаду у мене згенерувалось нуль планів на майбутнє, а на Європу - сотня)
-
Доброго дня. Буде хтось їхати з України до Торонто найближчим часом? Дуже треба передати ліки собаці 😢 дуже- дуже
-
Дякую
-
Мені дуже шкода, що у вас був такий негативний досвід в Канаді та цілком можу зрозуміти вашу точку зору. Європа, зокрема Польща - хороше місце для життя та сподіваюся там у вас все складеться якнайкраще. Головне не вішати носа та пам'ятати, що негативний досвід це теж досвід 🙂
-
Ви за....и своим нытьем....