Українці в Канаді_Canada
-
Англійська потрібна закордоном як нікому іншому, адже це ваш шанс отримати кращу роботу та швидше адаптуватись 🖇 🇨🇦Заняття з англійської мови за індивідуальним планом🙌🏻🇨🇦 📍Для кого? ⁃ для тих, хто переїхав закордон або ж тільки планує і потребує розмовної мови, для роботи ⁃ здачі іспиту IELTS та CELPIP для отримання PR ⁃ школярів та студентів 📍Коли? ⁃ час підбирається особисто вами, як вам зручно, оптимально - двічі на тиждень по 1 годині ✍️ Для запису на навчання або ж якщо є питання - звертайтесь у дірект
-
Вже колись хтось писав)) таке, за 5к дол
-
Доброго вечора. Підскажіть будь-ласка, якщо в документах я вказував одне місто та адресу дружини в Канаді, а так склалося життя, що розлучаємося і можливо буду їхати у зовсім інше місто та провінцію, треба додатково подавати якісь документи і чи не буде проблем, якщо я приїду в інше місто/провінцію? Дякую.
-
Зрозумів, дякую 👍
-
Дорогие друзья, очень нужна ваша помощь в подписке на канал t.me/photokharkov_ua который на данный момент является портфолио фотографов, ребят-переселенцев из Харькова, вынужденных работать в другом городе. Хотя бы временно, пока не наберём тысяч 8-9 подписчиков. Потом можете удалиться, если будет напрягать). В дальнейшем на канале будет всё по фотографиям, начиная от истории фотографии и заканчивая лайфхаками по съёмке. Всем спасибо и мирного неба!!!