Українці в Канаді_Canada
-
Всім привіт! Я виклаю англійску дорослим і підліткам online. Маю 9ти річний досвід і учнів по всьому світу! Акцент роблю на розмовну англійську. Кому актуально пишіть!
-
Торонто – новая реальность поиска жилья для украинских переселенцев #торонтовка_новости В последнее время ситуация с поиском жилья значительно ухудшилась. Ежедневно в аэропорт Торонто Пирсон прилетает 300 новоприбывших, и сейчас мы видим резкий недостаток гостиничных номеров для них. Если вы приезжаете в Торонто и хотите здесь осесть, вам понадобится ПЛАН. В этой статье мы собрали для вас актуальную информацию о том, где и как можно найти жильё в столь непростое время. torontovka.com/request/immigration/articles/137
-
Доброго дня. Підкажіть, будьласка, чи є сенс оформляти в Україні перед вилетом в Канаду, медичне страхування. Як що є, то на який термін?. Дякую
-
як на мене то ті кризові взагалі ніхто не читає, а відповідь надсилають шаблонну. я писала шоб дитині відкрили візу то остання відповідь від них пришла через тиждень після того як дитині вже була відкрита віза. і знову був шаблон - поясніть свою ситуацію, бо нам знову шось незрозуміло, і впишіть свої данні. таке. пишіть аби писати.
-
Вітаю, друзі! 👋🏻 Перепрошую, якщо подібні повідомлення тут заборонені. Якщо це так – видаліть, будь ласка. Моє імʼя Ольга, мені 48 років. Я викладаю англійську вже понад 30 років 👩🏻🏫 💡Уроки зі мною будуть особливо актуальними для вас, якщо: - ви замислюєтеся про переїзд до іншої країни; - ви добре знали мову раніше, але вважаєте, що з часом її потрібно освіжити; - вам потрібно підвищити знання англійської мови для отримання роботи в новій сфері; - ви плануєте розпочати активно подорожувати найближчим часом. 🙋🏻♀️ Трохи про мене та мій досвід: - багато моїх студентів успішно навчаються і працюють закордоном; - я не працюю за єдиною методикою, вона ексклюзивна та підлаштовується під кожного окремо взятого студента; - під час війни я активно працюю з людьми, які були змушені виїхати з України і яким англійська мова стала необхідною для адаптації та виживання в нових умовах. 📝 Зі мною ви почнете вивчати мову з того рівня, який покажете на 5-10 хвилинному усному тестуванні. Якщо ви зацікавилися і у вас з'явилося бажання займатися (онлайн) – пишіть мені в особисті, з радістю відповім: @olga_polkovnik Або телефонуйте: +380675654609 Бережіть себе! 🍀
-
РЕПЕТИТОР З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ОНЛАЙН ДЛЯ ПІДЛІТКІВ ТА ДОРОСЛИХ 📕Вища педагогічно-філологічна освіта 👍Підтверджене знання мови на рівні С1-С2 🧾Сертифікати підвищення кваліфікації Cambridge ⬆️Готуюсь до складання міжнародного іспиту CAE для підтвердження рівня C1 💁♀️Досвід викладання більше 3 років 🎓Індивідуальний підхід 🗣70% заняття ми розмовляємо ✅заповнення прогалин у знаннях; 📈розширення словникового запасу; 📕послідовне пояснення граматики; 👩🎓удосконалення усіх навичок для ефективного володіння мовою(Listening, Speaking, Reading, Writing) 💶бізнес англійська(повний курс або підготовка до співбесіди) -програма розроблена під ваші потреби -набираю студентів рівнів A0-В2 Навчання проходить в zoom з повноцінним зануренням в англійську🇬🇧 Ціни: • Пробний урок (60 хв) — безкоштовно. • Заняття в парі — 250 грн/година з особи. • Заняття в міні групі (3-4 особи) — 200 грн/год з особи. • Заняття індивідуально — 400 грн/год. Для запису на безкоштовне пробне заняття для тестування вашого рівня та навичок заповнюйте анкету forms.gle/rM89Fn7JZTQZB9np9