Українці в Канаді_Canada
-
Добрий день! Мене звати Марія, і я — психотерапевтка. Якщо вам або комусь з ваших знайомих потрібен буде україномовний психолог — звертайтесь, будь ласка🙏🏻 Практикую психоаналіз. Це такий напрям психології, де я не даватиму директивних порад, і ми НЕ будемо працювати з табличками чи ще чимось, ми будемо просто розмовляти, обговорюючи страхи, тривоги, бажання і небажання, і багато чого іншого. Перед тим як розпочати терапію — я пропоную клієнтам безоплатну зустрітись на сесію-знайомство. Вона триває 20-30 хв. За цей час клієнт формулює свій запит, відчуває, чи комфортно йому зі мною, а я розказую про умови терапії. І якщо все гуд — тоді домовляємось про першу справжню сесію. Якщо ви готові йти до змін, напишіть мені: www.facebook.com/mariakhvylya?mibextid=LQQJ4d
-
Ніт, без візи США вас не посадять на літак
-
Опыт от 6 месяцев! Приглашаем водителей CDL A, оплата до $4000 в неделю. Гросс $10000 - $15000 в неделю! Новые траки 2020 - 2023! Работаем честно! Показываем Rate Con! Компания A&M Carriers Inc приглашает водителей CDL A! Новые траки 2020 - 2023 года, оборудованы всеми удобствами! Трейлера: - Lowboy - Stepdeck - Flatbed Есть траки в LEASE! Условия: - До 3500 миль в неделю. - Logbook 24/7 - Поддержка диспетчера 24/7 - Есть свои линии!! Гросс $10000 - $15000 в неделю! Оплата: - До $4000 в неделю, в зависимости от опыта! Требования: - Опыт от 6 месяцев! - Чистый рекорд! - Знание английского языка! - Честность. Бонусы: - Clean inspection bonus up to $1500. - Реферальная программа: Приведи друга, получили $300 за Водителя, $500 за Овнера! За дополнительной информацией text/call Приглашаем к сотрудничеству Owner Operators. Постоянные мили. Dispatch поддержка 24/7. Контакты: 📲 847-372-2331 📲 802-444-4464 ✉️ [email protected] 🌐 amcarriersinc.com/
-
Волонтери звісно є, але враховуючи що всі прямують до Торонто, то тут трошки важко вже з наданням безкоштовного житла. Можна спробувати, але майте план Б, можна з кимось розділити ренту, наприклад зняти кімнату в апартменті, але то краще на фейсбуці попитати, буваю що шукають з ким можно розділити плату за квартиру. По кімнатам орієнтуйтеся по вартості від 800 канадських доларів. Щодо оформлення документів це займе тиждень, або меньше якщо сильно поквапитися. Фін. допомога приходить впродовж 3-4 днів на ваш банківський рахунок.
-
Везе ж людям