Українці в Канаді_Canada
-
Доброго дня. Допомагаю з написанням резюме за Канадськими вимогами. Звертайтеся в особисті: @Lisa_2015
-
Катрін Денев на відкритті Каннського кінофестивалю зачитала вірш Лесі Українки "Надія" ❤️ Тримаймось! Надія Леся Українка Ні долі, ні волі у мене нема, Зосталася тільки надія одна: Надія вернутись ще раз на Вкраїну, Поглянути ще раз на рідну країну, Поглянути ще раз на синій Дніпро, – Там жити чи вмерти, мені все одно; Поглянути ще раз на степ, могилки, Востаннє згадати палкії гадки… Ні долі, ні волі у мене нема, Зосталася тільки надія одна. [Луцьк, 1880]
-
Корм для собаки на перший тиждень а як прилетить, то купіть новий і потрошку змішуйте що привчити до нового корму. Але це якщо такої марки яку ви купляли раніше тут не буде.
-
Здравствуйте,я ищу моделей для сотрудничества в брачном агенстве,если есть желающиє попробовать,пишите в лс) Ето не онлифанс,не вебкам,без какого либо интима и ню‼️
-
Гроші. І багато грошей. Ви одна з дітками? Чи з чоловіком? Якщо з чоловіком, це добре. З маленькими дітьми буде важко. Працюватиме один чоловік. Дуже дороге житло. На сім'ю десь приблизно 2000 $ на місяць. Грошова допомога дуже швидко закінчиться. Беріть ліки, і для дітей, якщо вони потребують чогось спеціального. На роботу висооплачувану не сподівайтеся. Якщо немає канадської освіти і досвіду роботи в Канаді. Низькооплачувана робота 14$-19$ на годину це максимум.
-
Доброгр дня всім, хотів запитати де шукати житло на перший час? Та на яких сайтах краще за все шуквти роботу? Планую летіти до Канади з Іспанії. і які провінції міняють водійське посвідчення європейське на канадське без здачі екзаменів. Завчасно дякую!