Українці в Канаді_Canada
-
🆘🆘🆘Нашому захисникові, Ребіку Андрію Євстафійовичу терміново потрібна ваша допомога на лікування, протезування та реабілітацію!!! Прошу всіх небайдужих поширити цей пост !!! 🙏 🙏 🙏 21.03.2023р, виконуючи бойове завдання під Бахмутом , потрапив під авіаційний обстріл і отримав важке поранення: сильну контузію, травму ноги та повністю відірвало праву руку. Наразі він проходить довге і тяжке лікування у Вінницькому військово-медичному клінічному центрі. Проведено ряд оперативних втручань. Рана від відірваної кінцівки тяжко загоюється. Після загоєння потрібна пластика. Лікарі дають перспективні прогнози у разі продовження лікування, протезування та реабілітації. В Україні таке протезування не можливе, лише за кордоном. Самостійно оплатити лікування, протезування сім'я не зможе. Тому просимо допомогти нашому захиснику повернутися до нормального життя!!! Сума яку потребує Андрій на травень місяць становить - 286 500 грн Реквізити для допомоги: 4790729950996454
-
Українська родина пропонує квартиру з двома спальнями з 30го травня на 100 днів у районі The West Mall, Etobicoke. Перевага надається двом порядним дівчатам без шкідливих звичок. p.s. DM please or 437 5524780 Elizabeth (12 p.m. - 9 p.m.)
-
Ви знаєте, з усіх з ким я тут познайомилась протягом року повернулася назад лише одна жіночка, і то лише тому що вирішила бути з чоловіком ( хоч тут була доволі успішна і отримала постійну роботу з бенефітами). Не бачила я масово тих людей хто їде назад і каже що Канада погана… може то просто перебільшення і хейт
-
Я не знаю, наскільки у вас широке коло спілкування, і де ви проживаєте в Канаді, але я знаю багатьох, хто повернувся. У нас в місцевому чаті навіть були такі кадри, які вже з Європи вишукували на ютубі відео людей, які поїхали з Канади, і постили в групу, аби «відкрити нам очі», яка ж погана Канада. Мені здається, на зараз залишились найстійкіші, більшість відсіюється протягом перших місяців. Знаю сімʼю, яка прилетіла, побула 1,5 місяці, не змогли знайти роботу, відповідно, житло, проїли запаси і з матюками повернулись в Польщу😂 І таке буває🤷🏼♀️
-
Реальный план - реальный план, если есть профессия и английский