Українці в Канаді_Canada
-
Та не знаю як шукати
-
Мене там немає (
-
На фейсбуці питали?)
-
Бажано на українській мові , чи російській бо погано англійську знаю
-
Там є посилання як подати на неї. Програма діє до кінця березня 2024 року, тому вся допомога що надається зараз, буде надаватися й далі, це також стосується фінансової допомоги.
-
Привіт всім , є кто з місісаги ? Дуже хочу знайти секцію волейболу , може кто знає ?
-
www.facebook.com/groups/ukrainiansmississauga/?ref=share&mibextid=NSMWBT
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html
-
Якщо тут не знайду , буду якось шукати у фейсбуці
-
Телеграм для мене ван лав 🙂
-
Не вклеїти а подати заяву, бо після 15 числа повертаються всі збори для заявників.
-
А чому вклеїти до 15.07
-
Дуже дякую
-
Привіт, хтось знає що робити, якщо батькам прийшов запит на вклейку візи, а дитині ні?
-
Підкажіть.Якщо прийшов лист на вклейку візи а паспорт вказаний загублений то що робити? Там термін 30 днів для подачі паспорта.Дякую
-
нікого не потрібно повідомляти?
-
Відправляти разом паспорти
-
Кризова форма secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis?fbclid=IwAR2t5W8KM9qz6A9wTTAyBLjFoUkA4ixNmbci879SBzaeXcxaQYa1183tetU
-
Документи по дитячим візам без реквеста(якщо батьки мають вже візу), можна відправити дитячий паспорт на вклейку з таким переліком: Паспорт дитини Паспорт батька копія 1 сторінка Паспорт матері копія 1 сторінка Копія віз батьків Реквест батьків Свідоцтво копія Переклад свідоцтва
-
Пишіть до кризової форми, що загубили паспорт. Дочекатися відповіді. На вклейку спробуйте подати новий паспорт та додати листа пояснення для офіцера.
6 Feb 2023, 05:14
15362/18661
20 Apr 2024, 20:50