Українці в Канаді_Canada
-
Права не міняють,треба здавати екзамен, спочатку G1(на комп'ютері), потім якщо здали і наші права не свіжі(точно не помню наскільки свіжі,в мене видані у 2007) то відразу G(це роуд тест на хайвеє), якщо наші права свіжі,то G2 (роуд тест у місті ) і через декілька місяців здавати на G.
-
Давно думаєте як збільшити кількість клієнтів? Збільшимо кількість клієнтів в двічі за допомогою реклами в соціальних мережах. В Фейсбуці та Інстаграмі сидять всі клієнти в тому числі і ваші. Ми створимо вам рекламу компанію присутності в соціальних мережах, завдяки якій, ви будете отримувати постійний потік нових клієнтів уже за один тиждень. Наша агенція привела клієнтів більш ніж 162 бізнесам Отримайте знижку 25% на перший місяць роботи Пишіть + в особисті повідомлення, я Вас проконсультую, та складу рекламну стратегію по якій ми будемо просувати ваш бізнес
-
Вітаю! Підскажіть будь ласка, хто знає чи має досвід, якщо у дитини закінчується паспорт 25.06, виліт в Канаду 15.06. По Європі та з Європи в літак пустять?
-
В мене були тимчасові права в Україні видані на 2 роки . Тобто досвід водія в мене був максимально малий . Я склала іспит на G1 (теорія) і мені одразу сказали , що можу хоч завтра реєструватись на G full . Тобто твій досвід не впливає нінащо. Але наявність прав любої країни допомагає після g1 одразу скласти та отримати G full без року очікування . Але якщо ти його не склав . То маєш здавати G2 . Багато людей кажуть, що страхові враховують твій досвід водія з України . Особисто наш досвід показав , що ніде ці справки не були потрібні , тому що ваш досвід ніхто не враховує ніде .
-
А чи можна здавати на укр/рос мові ? Якщо так,це потрібно заздалегідь сказати чи є якась опція щоб перед початком екзамену вибрати мову
-
Підкажіть будь ласка як можна перевірити чи є результат мого медогляду у системі canada.ca?
-
#робота #Альберта Якщо плануєте переїзд до Альберти, то подивіться це місто Канади, в якому планується величезний інфраструктурний проект, який потребує від 25 до 35 тис нових працівників. Cold Lake, розташоване за 280 кілометрів на північний схід від Едмонтона, є містом, яке приваблює відпочиваючих улітку. У місті є чудовий пляж, до якого багато людей приїжджають для відпочинку та риболовлі. Крім того, Cold Lake має важливе військове значення. На території міста розташовується Королівська авіаційна база Канади 4 Wing Cold Lake, яка вважається найбільш завантаженою авіаційною базою винищувачів у Канаді. Також варто зазначити, що Cold Lake має озеро з однойменною назвою, яке розташоване на території канадських провінцій Альберта і Саскачеван. Це озеро відоме своїми 24 видами риб. Люди, які живуть у місті, здебільшого працюють на військовій базі або у нафтогазовій промисловості, але незабаром Колд-Лейк може стати головним осередком чистої енергії як місце одного з найбільших об’єктів уловлювання та зберігання вуглецю в світі. Альянс Pathways, у який входять Canadian Natural Resources Ltd., Cenovus Energy Inc., ConocoPhillips Canada, Imperial Oil Ltd., MEG Energy Corp. і Suncor Energy Inc. має амбітну мету досягнути чистого нуля викидів парникових газів до 2050 року. У рамках плану Pathways Alliance передбачається зменшення викидів вуглекислого газу при переробці нафтогазових пісків за допомогою 400-кілометрового трубопроводу, який буде побудований від району Форт-МакМюррей на південь від Колд-Лейк. Зазначено, що цей проект є значним за масштабами і обійдеться у 16,5 мільярдів доларів. Очікується, що для етапу будівництва, який триватиме кілька років, знадобиться від 25 000 до 35 000 людей, а наприкінці — кілька тисяч постійних робочих місць. Авіаційна база також планує бдівництво нових потужностей для обслуговування F-35 і передбачається створення до 600 робочих місць для даного проекту. Більше про місто можна дізнатися тут. www.md.bonnyville.ab.ca/214/City-of-Cold-Lake
-
📉 IRCC отчитывается о сроках рассмотрения заявлений Ситуация вроде бы понемногу налаживается. За последнее время заметно ускорилось рассмотрение новых заявлений, а запасы заявлений, которые ожидают своей очереди, уменьшились. Рассмотрение заявлений идёт быстрее, чем поступают новые — в очереди на 25% меньше заявлений, чем раньше. Сообщают, что такой результат достигнут за счёт современных технологий (наконец-то!) и грамотного распределения заявлений между визовыми офисами как в Канаде, так и за её пределами. На сроки рассмотрения TRV сильно повлияла инициатива CUAET, но сейчас поток заявлений CUAET идёт на спад, и IRCC ожидает к концу лета вернуться к стандартному времени рассмотрения заявлений. Сейчас время обработки SP — около 60 дней, TRV — около 100 дней (недавно было 185!), WP — около 60 дней (недавно было 122). Информация предоставлена IRCC на встрече с Canadian Bar Association 31 мая. 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
[email protected] запитайте тут
-
Доброго дня, можливо це питання вже задавали, але попрошу відповісти. 1) Доросла особа має право завезти до 10тис USD все що більше треба декларувати. Які податки або складнощі є з декларуванням більшої сумми. 2) краще мати в Канаді кеш чи на картці або рахунку? Буду дуже вдячний за ваші відповіді!
-
10 000 канадських $ , якщо більше ОБОВʼЯЗКОВО декларувати .. бо можуть конфіскувати ….!!!!
-
Поділіться як життя у маленьких містечках Онтарио, таких як Беррі, Оквіл, Берлінгстон, та інших .розмірковуємо але тяжко зробити вибір..
-
Автомобіль плануємо купити, роботу з часом надіюсь найдемо, в мене конкретної сфери немає, але спробую різні сфери..продаж більше влаштовує, не важливо де..дуже дякую за відповідь..
-
Доброго дня, в кого була така ситуація? Я зараз знаходжусь в Європі, відкрив канадську візу і планую туди їхати, але Європейської візи в мене немає, є прострочена біометрія, і декілька неоплачених штрафів (в Чехії), за якими я підозрюю що вже наросла велика пеня, можуть бути проблеми в аеропорті? І чи можуть мене непустити на літак, або забрати у відділок поліції???