Українці в Канаді_Canada
-
[email protected] запитайте тут
-
Доброго дня, можливо це питання вже задавали, але попрошу відповісти. 1) Доросла особа має право завезти до 10тис USD все що більше треба декларувати. Які податки або складнощі є з декларуванням більшої сумми. 2) краще мати в Канаді кеш чи на картці або рахунку? Буду дуже вдячний за ваші відповіді!
-
10 000 канадських $ , якщо більше ОБОВʼЯЗКОВО декларувати .. бо можуть конфіскувати ….!!!!
-
Поділіться як життя у маленьких містечках Онтарио, таких як Беррі, Оквіл, Берлінгстон, та інших .розмірковуємо але тяжко зробити вибір..
-
Автомобіль плануємо купити, роботу з часом надіюсь найдемо, в мене конкретної сфери немає, але спробую різні сфери..продаж більше влаштовує, не важливо де..дуже дякую за відповідь..
-
Доброго дня, в кого була така ситуація? Я зараз знаходжусь в Європі, відкрив канадську візу і планую туди їхати, але Європейської візи в мене немає, є прострочена біометрія, і декілька неоплачених штрафів (в Чехії), за якими я підозрюю що вже наросла велика пеня, можуть бути проблеми в аеропорті? І чи можуть мене непустити на літак, або забрати у відділок поліції???