Українці в Канаді_Canada
-
Залежить до кого іхати , звідки, ваші базові потреби і вимоги до життя
-
Добрий день, хто може поділитися досвідом переїзду до Канади? Важко там?
-
Якщо нікого немає? Вимоги невеликі. Дорого знімати квартиру і що з роботою? Наскільки там важко буде?
-
Доброго дня! Чи знаєте, якщо ми приїдемо по cuaet у серпні на 10 днів і не будемо подаватися на фін допомогу, а у наступну поїздку у жовтні подамося - нам видадуть її? Чи мусимо подаватися у першу поїздку?
-
Удачи) Возможно найдёте себе кто понравиться и он облегчит Ваши желания😁
-
Та работаю ж , по другому никак)
-
Наразі про зміни не чути
-
Попередньо фін допомога до 15.07
-
На одноразову фінансову допомогу можна буде податися до 30 червня 2024 року, при умові фізичного перебування в Канаді.
-
І чи можливо дистанційно, до приїзду якось орендувати собі житло
-
Привіт, підкажіть чи можна розраховувати на двотижневе безкоштовне житло по прибуттю до Ванкувера?
-
Смотрите на Marketplace. Можете найти жилье до приезда, но я бы не советовал платить damage deposit и первый месяц ренты, пока не увидите жилье и не подпишите rent agreement.
-
Дякую
-
Я про себя напишу. Прилетел в Торонто. Пока было безкоштовно жильё - рассылал резюме. По всей Канаде. Работу достаточно быстро предложили. 2 недели мне хватило. Там, где предложили работу, ту провинцию и выбрал.
-
Всё индивидуально для каждого. Я приехал сюда - у меня 500 долларов с собой было. Пока было 2 недели бесплатного жилья - нашёл себе работу. Поэтому этих 500 долларов хватило до первой зарплаты. Тем более - 3000 CAD допомоги получил. Мне лично этого хватило. Но много кто не может работу по много месяцев найти. Поэтому - как повезёт. Универсальный рецепт один: приезжаете сюда и сразу начинаете искать работу. Главное преимущество по CUAET - сразу дают work permit. Это очень важно.
-
Доброго вечора, цікавить ще таке питання. Якщо є карта побиту польська і людина проживала в Польщі ще до початку війни, чи зможе вона отримати канадську візу по CUAET?
-
Так
-
Можна в особисті написати?
-
І свідоцтво можна самостійно перекласти?
-
А заяву від батька потрібно нотаріально затверджену?
6 Feb 2023, 05:14
15614/18661
20 Apr 2024, 20:50