Українці в Канаді_Canada
-
Доброго вечора Чи є тут хтось , хто подаввв дитину візу вже в Канаді , через те , що паспорт було продовжено , якщо так , скільки чекали? Дякую
-
Потрібні моделі на нігті. Майстри з досвідом проходять підвищення кваліфікації. Безкоштовно.❗️ Локація: Міссіссага, Торонто 14.06(середа) 12:00 гелеве укріплення. Форма квадрат. 4 людини 16:00 нарощування. 3 людини Хто зацікавлений напишіть в приватні повідомлення й надішліть фото нігтів🤍
-
Онлайн школа програмування запрошує на БЕЗКОШТОВНЕ ЗАНЯТТЯ дітей від 7 до 17 років!!! Ви батьки та Вас насторожує👉 ✨Що дитина надто довго грає в ігри? ✨Дитині не має чим зайнятися у вільний час? ✨З’являються улюблені заняття, але пропадає мотивація? 🔥🔥🔥Ми навчимо робити ігри, сайти та додатки, дамо навички, які знадобляться у будь-якій професії! Пишіть мені і отримайте БЕЗКОШТОВНЕ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ! Бажаю усім мирного неба🇺🇦
-
всім привіт! я викладач англійської мови наразі, знання мови є чи не найважливішим у новій країні, тож я, з радістю, допоможу вам з цим! викладаю дорослим(від 18 років) з початковим рівнем(A0-A2+) 250 грн/година індивідуального заняття є пробне! пишіть або телефонуйте за номером: 0664406917 💌
-
Добрий день. Відвезла у п‘ятницю паспорт у Варшаву на вклейку візи і уже сьогодні прийшов лист, що можна його забирати. Це дійсно так швидко наразі відбувається? Просто очікувала, що це займе до 6 тижнів
-
дякую!
-
я дуже здивувалася такій їх швидкості теж)
-
Добрий день. Подавала заявку на візу разом з дитиною, мені погодили на протязі двох тижнів, дитина чекає 7,5 місяців. Вчора прийшов лист на надання додаткових документів. В листі пишуть потрібно надати данні про дозвіл на виїзд закордон від батьків, або данні про опікунів до яких він їде. Влітку йому 17, але їде він зі мною. Батько не проживає з дитиною і знаходиться на війні. Як бути?
-
Я авіаменеджер з досвідом 12 років . Тому точно можу сказати - навіть не дивіться варіанти з пересадкою в Америці . У них це не вважається транзит , тому треба американська віза .
-
-
Предоставляю стабильную работу удалённо, кому интересно, отпишите