Українці в Канаді_Canada
-
я дуже здивувалася такій їх швидкості теж)
-
Добрий день. Подавала заявку на візу разом з дитиною, мені погодили на протязі двох тижнів, дитина чекає 7,5 місяців. Вчора прийшов лист на надання додаткових документів. В листі пишуть потрібно надати данні про дозвіл на виїзд закордон від батьків, або данні про опікунів до яких він їде. Влітку йому 17, але їде він зі мною. Батько не проживає з дитиною і знаходиться на війні. Як бути?
-
Я авіаменеджер з досвідом 12 років . Тому точно можу сказати - навіть не дивіться варіанти з пересадкою в Америці . У них це не вважається транзит , тому треба американська віза .
-
-
Предоставляю стабильную работу удалённо, кому интересно, отпишите
-
Деякі дали відповідь в особисті. Але буду рада усім відповідям. Я подалась на CUAET. У середу я йду на біометрію. Раніше я про це не задумувалась, але по приїзду мені дадуть перміт лише на два роки, або і менше, бо закінчиться паспорт. Я не розумію що мені робити, швидко новий паспорт і заново подаватись на візу, просити якось вклеювати у новий, але якщо зроблю новий той анулюють, а якщо не вийде склеїти у новий. Чи потім по приїзду в Канаду робити новий паспорт і просити продовжити перміт.