Українці в Канаді_Canada
-
Всем привет кто в Бредфорде отпишитесь пожалуйста 🙏🏻
-
Авжеж, ще більше питань буде у людей!! Дуже корисний канал
-
Все заходить
-
По CUAET є мовні курси
-
Нема в Канаді програм по біженству
-
Паспорт на вклейку відправляють в один до VFS центрів,якій вам зручніше,якщо ви це мали на увазі
-
Куди переслати?, ви на даний момент де знаходитесь? Сформулюйте точніше своє запитання!
-
Я не в Англії, є певно групи по Англіїї і CUAET, точно бачів, запитайте там. По декілька тисяч людей в них. Зайдіть на пошту місцеву або DHL... Це ж в середині країни, це не важко відпоавити
-
До IRCC portal прийшло повідомлення що рішення про візу прийнято, тепер треба відправити паспорт на вклейку візи у візовий центр. Я в Британії, найближчий візовий центр у Лондоні. Але який курʼєрський сервіс можна використати? Royal mail, чи є якісь інші спеціалізовані?
-
Да. Есть. Только сколько месяцев надо прождать эти курсы? Устроившись уборщицей или электриком быстрее язык изучишь, чем пока эти курсы дождёшься. Но - да - спасибо всем! Искренне! Ибо я понимаю, чего это стоило - организовать эти курсы! Земной всем поклон! Но... Реальность такова, что, устроившись на низкооплпсиваеммую работу вы сможете быстрее язык изучить, чем ходя на курсы.
-
Ну ок. Давайте опрос проведём. Выборку сделаем из разных групп населения. Разных возрастов. Разных специальностей.... В общем... Ребят... Чисто моё мнение. Хотите ехать сюда? Если вы в Германии, то не надо. Если вы в Чехии, то не надо. Есди вы в Польше - подумайте крепко! Ну, реально! Не рай здесь земной! Лучше, чем под бомбами, но...
-
Якби я був українцем, я б обрав Європу, а не Канаду чи США. З цієї ж причини я не розумію, як деякі українці хочуть приїхати до Канади, перебуваючи в таких країнах, як Данія, або регіонах, таких як Великобританія. Я б вважав за краще залишитися в Європі, якщо це так.