Українці в Канаді_Canada
-
Добрый день у меня вопрос, аннулируются ли все мои документы в Канаде если я уеду с Канады на год
-
Да, на 3 года
-
и от того момента начаться отсчёт
-
воркпермит я ведь получаю при взъезде
-
Не аннулируется
-
Виза у вас на 8 лет, а воркпермит на 3 года.
-
или это пока что не известно
-
а его возможно будет как то продлить в будущем
-
а я смогу ещё раз потом приехать в Канаду
-
Permanent residency
-
что значит пр?
-
Пока у вас открытый воркпермит можно без затруднений выезд делать, а после 3 лет либо пр, либо домой, либо закрытый воркпермит по работодателю
-
понял спасибо
-
Сдали мед.екзамен,прийшло підтвердження на пошту. Чи подається автоматично до уряду що пройдений мед.екзамен? Мені обов'язково міняти ворк перміт після мед.екзамену якщо не збираюсь працювати по тим професіям де були обмеження?
-
З першого серпня є вільна студія, район даунтаун, до першої і другої лінії метро 3 хв, можна з тваринками. Ціна 1950$ місяць, сталий платіж з усіма utilities включно Ідеально підійде для пари або для когось одного. За деталями в пп ТОРОНТО
-
Мед. огляд обов'язково. Отже новий воркперміт теж треба. Там нічого складного.
-
Квитки для українців за CUAET для подорожі літаком всередині Канади від Operation Ukrainian Safe Heaven. Авіаперельоти здійснюють компанією Flair Airlines. За квитками звертайтесь до таких організацій у своїх провінціях. Need assistance with travel? Flair Airlines tickets are now available for displaced Ukrainians who are seeking assistance with domestic travel. Please contact the agency of the province where you live. For information on how to obtain these tickets, please see the contact below: Alberta: 75 available tickets* - Catholic Social Services of Alberta stephanie.medford@cssalberta.ca British Columbia: 44 available tickets* - S.U.C.C.E.S.S. - tatiana.kulikova@success.bc.ca Manitoba: 42 available tickets* - Immigrant Centre Manitoba - ypanina@icmanitoba.com New Brunswick: 8 available tickets* - YMCA of Greater Saint John - k.didenko@saintjohny.ca Newfoundland and Labrador: 6 available tickets* - Association for New Canadians (ANC) - kmurray@ancnl.ca Nova Scotia: 9 available tickets* - YMCA of Greater Halifax/Dartmouth - ala.sabie@halifax.ymca.ca Ontario: 161 available tickets* - TNO - The Neighbourhood Organization - oihnatova@tno-toronto.org - CUIAS Immigrant Services - cnatywary@cuias.org Quebec: 42 available tickets* - Centre CSAI - vira@centrecsai.org Saskatchewan: 13 available tickets* - Saskatchewan Association of Immigrant Settlement Integration Agencies - olga.bondarenko@saisia.ca * The donation is distributed equitably between provinces based on government data with percentages of displaced Ukrainians in each province. @UkrainianCanada
-
ось є інструкція як подаватися онлайн t.me/Ukrainianscanada/25556
-
Ні, з візою нічого робити не треба. Ви тільки після медогляду подаєте на новий воркперміт онлайн, отримаєте його через 1-2 тижні поштою, він по номеру буду ідентичний старому, але без обмежень.
-
А візу не потрібно потім переклеювати якщо міняти ворк перміт?
6 Feb 2023, 05:14
Post 16453 of 18661
20 Apr 2024, 20:50