Українці в Канаді_Canada
-
Друзі хто знає прошу надати мені відповідь живу у Німечині рік отримую допомогу від центра зайнятості,хочу переїхати до Канади жити і працювати,цікавить інформація по приїзду у Канаду по візі Кует я автоматично стаю резидентом Канади мене цікавить чи мене не оподаткують там за допомогу по безробіттю яку я отримував у Німечині ???дякую
-
Який резидент автоматично?)) Pr не так просто отримати. Німеччина і Канада нічого спільного не мають!!!
-
А яку допомогу по безробіттю платить Канада? 🙊
-
Немає ніяких виплат по безробіттю у Канаді
-
Та я бачу. Цікаво, як люди після виплат починають тяжке життя на роботах в Канаді. Чи є українці, які продовжують жити на якихось виплатах по безробіттю?
-
Уважно читайте, допомога у Німеччині. Людина не розставила знаків розділу
-
Порівняння усіх федеральних та провінційних допомог по кожній провінції у 2022 році. У цей розрахунок входять як федеральні виплати (GST/HST, Climate Action Incentive Payment, Canada Child Benefits, one-time housing benefit), так і провінційні фінансові допомоги, які у кожній провінції мають свої різні критерії та методику розрахунку. Щоб кваліфікуватись на усі допомоги, потрібно, крім податкової декларації, також подати і аплікації для певних програм (наприклад, Rent Assist у Манітобі для компенсації оренди). Розмір провінційних виплат залежить від того, чи люди працевлаштовані та розміру доходу. У порівняльній таблиці для прикладу вказані сукупні максимуми цих виплат для одиноких людей, самотніх батьків з дитиною та подружжя з двома дітьми. Як бачимо у провінції Квебек найбільші соціальні виплати та для сім'ї з двома дітьми можуть становити понад $58 тисяч на рік. У Альберті для порівняння така сім'я отримає тільки $35 тисяч на рік. Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Читаю тут ,и офигиваю с людей которые в Канаде ищут допомогу ,да не ищите тут не якои допомоги ,вы что беспомощные инвалиды ? Руки ,ноги есть приехали и работаете ,и радуетесь жизни ,если не подходить сидите в Европе ,вы хатите наебать Канаду ,а я вам так скажу она вас ,еще в двойне выебит ,разует,от имеет ,и голыми уедите в Эуропу
-
Подскажите пожалуйста, может кто знает, семья с ребенком инвалидом (тяжелая форма аутизма, епилепсия), работать по приезду сможет только 1 человек, знание английского есть...как там относятся к таким детям, как обстоят дела с лекарствами и врачами...и вообще сады, школы для особенных детей. Визу получили, давно мечтали о Канаде....Или лучше остаться в Украине? Возможно кто знает семьи с такими детьми и они смогут рассказать ситуацию. Спасибо за ответ.
-
❗️Друзі, важлива інформація Наші колеги із найкращого юридичного телеграм каналу Юристи України розібрали для вас ряд важливих законів: 📌 Кого не мобілізують? @lawyer_ukraine_now 📌 Як отримати ваучер на навчання? @lawyer_ukraine_now 📌 Декларування доходів з-за кордону @lawyer_ukraine_now 📌 Нові штрафи від податківців @lawyer_ukraine_now ⚡️ Відповіді на ці та інші важливі питання, а також юридичну консультацію ви можете отримати тут 👉 @lawyer_ukraine_now