Українці в Канаді_Canada
-
Але якщо на 3 роки по куает приїхати, то чом би й ні.
-
К таким детям относятся хорошо, с пониманием. Если зарегистрировать ребенка есть программы которые помогают. Консультации со специалистами, оккупационная терапия. Если позже все получится с PR, то на ребенка с аутизмом есть выплаты. Правда честно я не знаю, дадут ли PR.
-
Запрошую вас у закритий телеграм канал з вивчення АНГЛІЙСЬКОЇ мови 26 постів на місяць + 1 прямий ефір з відповідями на ваші запитання. Буде багато сленгу, лексика + граматика, конспекти і вправи, відео з англомовного Ютюбу і Тіктоку, розбір найчастіших помилок і багато обговорень Кому підходить: Усім хто вивчає і любить англійську мову. Рівні А1 - В2. Дуже різноманітний контент, який цікавий буде, як для тих хто тільки почав вивчати, так і для тих, хто хоче вдосконалити свої знання. Вартість - 200 грн на місяць. Кому цікаво - пишіть.
-
Є такі люди в Едмонтоні! Логопединя знайома проводить зайняття для дітей з аутизмом (принципово лише українською), різні історії у людей, але більш меньш добре все. Головне брати грошей на перші 3 місяці, може. Буде дуже не легко, відразу скажу. Який рівень англійської, працювати буде чоловік? що він вміє, як він планує працювати?
-
Так, ви стаєте тимчасовим резидентом Канади, можуть, в теорії, оподоткувати у випадку, коли будете отримувати гроші регулярно з закордону під час життя в Канаді.
-
Дівчата, доброго дня♥️ шукаю житло 1 бедрум, бажано біля станцій метро. Порадьте, будь ласка, ЖК які вам подобаються, або де ви самі жили, або ваші друзі живуть і вам в них сподобалось, або ріелтора який вам допоміг з пошуком🫶🏼Торонто
-
Доброго дня. Шукаю людину яка добре знає англійську мову і може стати перекладачем на 1 день( курс з техніки безпеки) Торонто
-
Викладаю англійську, набираю групки та індивідуально 🔥
-
Доброго вечора, будь ласка, допоможи відгуки, хто займається запит Австрії запит Мама з донькою, зараз знаходжуся Празі, нам отримали документи вклеїти. Напишіть мені будь-ласка, У нас мало часу спливає кілька днів залишилося 25 днів для запиту. Напишіть у личку буде добрим людям) мати Глуха грамотно.