Українці в Канаді_Canada
-
Підскажіть будь ласка Відправили 4 паспорти родини у Відень на вклейку Всі мали запрошення Вчора прийшло підтвердження що всі затверджені Сьогодні два залишилося підтвердження а два нібито треба валідний паспорт Хоч всі були нові паспорти і на всі давали лист пояснення від Артема Що далі робити ? Трекномери є
-
Доброго вечора, можете порадити платформу на якій продаються бу мопеди, скутери, мотоцикли
-
Дуже дякую.
-
Документи по дитячим візам без реквеста(якщо батьки мають вже візу), можна відправити дитячий паспорт на вклейку з таким переліком: Паспорт дитини Паспорт батька копія 1 сторінка Паспорт матері копія 1 сторінка Копія віз батьків Реквест батьків Свідоцтво копія Переклад свідоцтва
-
Добрий вечір. Чекаємо на запрошення для дочки вже майже 5 місяців. Чи варто зараз відправляти їі паспорт без запрошення, бо чули, що повертають паспорти дітей без вклейки візи. І яку довіреність ви відправляли? Дякую
-
Всім привіт. Я фотограф, тільки сюди приїхала, хочу поповнити портфоліо фотографіями з Сент Джонсу, шукаю моделей на tfp зйомку. Дівчина чи хлопець- неважливо, головне - ваша зацікавленість у співпраці над красивими кадрами. Буде круто, якщо у вас є конкретні ідеї по локації та образу. Пишіть мені у приватні повідомлення - надішлю свої роботи та можливі варіанти зйомки.
-
Документи по дитячим візам без реквеста(якщо батьки мають вже візу), можна відправити дитячий паспорт на вклейку з таким переліком: Паспорт дитини Паспорт батька копія 1 сторінка Паспорт матері копія 1 сторінка Копія віз батьків Реквест батьків Свідоцтво копія Переклад свідоцтва
-
Доброго дня, ми з мамою прилітаємо в Калгарі 4 березня Можливо може хтось підказати де запитати про тимчасовий прихисток, тобто щоб пожили трішки поки не знайдемо роботу і житло постійне Може є хтось в групі, хто може допомогти, будемо дуже вдячні Також, якщо маєте поради як легше адаптуватись напишіть мені або ж в особисті повідомлення або тут 🤍