Українці в Канаді_Canada
-
Приєднуйтеся до понад 753 сімей CUAET, які вже взяли участь в опитуванні «Шляхи до PR», та знайдіть 10 хвилин, щоб поділитися своєю ситуацією з облаштуванням, проблемами та перспективами на майбутнє і заповніть свою інформацію у нашому національному опитуванні, нижче посилання. Ми вже чули багато занепокоєнь щодо майбутнього від українців, переміщених через війну, і ми, канадська некомерційна організація @Pathfinders for Ukraine, прагнемо ваших відгуків, щоб допомогти поінформувати канадських політиків, організації та громадськість про проблеми, які потребують надання кращих послуг, коректної політики та програм. Зведений звіт і рекомендації будуть опубліковані восени. Зробіть свій голос почутим у Канаді і допоможіть своїм співвітчизникам-переселенцям! Опитування закінчується о 18:00 понеділка, 11 вересня Пройдіть опитування тут (українською): forms.gle/eFtVjhynu1FRAUwk6 Пройдіть опитування тут (англійською): forms.gle/oAvbJczaADfxfnV99 Join over 753 CUAET families who've already engaged in the "Pathways to PR Survey" and take 10 minutes to share your settlement situation, challenges, and future outlook in our national survey. We've already heard many concerns about the future from war-displaced Ukrainians, and we at @Pathfinders for Ukraine, a Canadian non-profit organization, seek your inputs to help make Canadian policymakers, organizations, and the public aware of the issues that need to be addressed with better services, policies, and programs. A summary report and recommendations will be published in the fall. Make your voice heard and help your fellow war-displaced Ukrainains in Canada! The survey closes at 6PM Monday, September 11th Take the survey here (Ukrainian): forms.gle/eFtVjhynu1FRAUwk6 Take the survey here (English): forms.gle/oAvbJczaADfxfnV99
-
Привіт.
-
Всім привіт! Мене звати Ірина, я студентка Коледжу Об'єднаного Світу в Коста-Риці, де вивчаю предмет Глобальна політика🇨🇷 Зараз я працюю над дослідницьою роботою, вивчаючи питання "В якій мірі неурядові організації задовольняють потреби українських біженців в Канаді?" для того аби розроюити шляхи коопераціі в цій сфері в майбутньому🇨🇦Я вже провела серію інтерв‘ю з представниками абсолбтно різних неурядових організацій. Проаналізувавши їхню перспктиву, зараз моєю ціллю є зрозуміти які саме є потреби українців по прибуттю та яку допомгу вони отримували📚 Для поглиблення мого дослідження я проводжу опитування серед українців у Канаді, та буду дуже вдячна якщо зможете приділити 5 хвилин дорогоцінного часу, аби відповісти на питання та допомогти з моїм дослідженням: ❗️ forms.gle/NSiUyrTceugrJQti8 ❗️ Кожна відповідь має велике значення) якщо вас зацікавила тема, і ви маєте додаткові питання, будь ласка зверніться за поштою : [email protected]
-
Доброго дня! Приїжджаємо сім'єю по CUAET до Торонто. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно якось оформлювати страховку, чи вона діє автоматично? Чи радите ви спочатку купити туристичну страховку, чи у тому немає сенсу?
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Друзі, дуже потрібна ваша увага та допомога! Це Єгор - мій чоловік. До 05.08.23 він боровся на фронті за всіх нас. Зараз Єгор заново вчиться ходити та тримати предмети в руках, бо, в результаті травми хребта, прикутий до ліжка. Перша операція з встановленням імпланта вже проведена🙏 Потребує ще другу операцію😩також з встановленням імпланта. Вірю, що з вашою допомогою, ми зберемо ці, бо потім нас вже чекає розписаний план тривалої реабілітації, щоб повернути Єгора в стрій. Без вашої допомоги нам не обійтись!!! Прошу долучитись до збору всіх небайдужих та величезна подяка кожному, хто вже долучився 🙏 4601601082711326 Катерина Попадюк send.monobank.ua/jar/722RcFK7dt
-
Не нужно, живая очередь. Талончик и ждёте,все быстро. Много работников знают українську мову
-
А це вже продовжена дата? Не відомо чи є можливість її продовження?
-
Це кінцева на офіційному сайті. Іншої інформації ніхто знати заздалегідь не може. Canada.ca
-
Доброго дня, а чи можна щось зробити з тим що паспорт доньки із вклеєною візою закінчується в березні 2024 і полетіти на декілька місяців пізніше, бо просто зараз не готові.
-
Чи обов'язково навчатися в коледжі що надає pgwp чи можливо отримати pr без цього документу зараз українцям?
-
❗️СБУ викрила на корупції все керівництво районної ВЛК на Одещині. За гроші посадовці допомагали військовозобов’язаним відкосити від призову на підставі фіктивних документів. Вартість «послуг» становила від $7 до $10 тисяч. Підозри оголошено також ухилянтам, які скористалися «схемою» ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
🆘🆘🆘Підкажіть будь ласка можливо тут є ті, хто вже був в Канаді певний час, потім виїхав в іншу країну північної Америки та повертався назад в Канаду? Чи потрібно для повернення назад брати з собою якісь документи окрім паспорта? Наприклад ворк перміт Якщо так, то чи може це бути електронний варіант? Гарно дякую за відповідь ❗️