Українці в Канаді_Canada
-
Всім привіт! Мене звати Ірина, я студентка Коледжу Об'єднаного Світу в Коста-Риці, де вивчаю предмет Глобальна політика🇨🇷 Зараз я працюю над дослідницьою роботою, вивчаючи питання "В якій мірі неурядові організації задовольняють потреби українських біженців в Канаді?" для того аби розроюити шляхи коопераціі в цій сфері в майбутньому🇨🇦Я вже провела серію інтерв‘ю з представниками абсолбтно різних неурядових організацій. Проаналізувавши їхню перспктиву, зараз моєю ціллю є зрозуміти які саме є потреби українців по прибуттю та яку допомгу вони отримували📚 Для поглиблення мого дослідження я проводжу опитування серед українців у Канаді, та буду дуже вдячна якщо зможете приділити 5 хвилин дорогоцінного часу, аби відповісти на питання та допомогти з моїм дослідженням: ❗️ forms.gle/NSiUyrTceugrJQti8 ❗️ Кожна відповідь має велике значення) якщо вас зацікавила тема, і ви маєте додаткові питання, будь ласка зверніться за поштою : [email protected]
-
Доброго дня! Приїжджаємо сім'єю по CUAET до Торонто. Підкажіть, будь ласка, чи потрібно якось оформлювати страховку, чи вона діє автоматично? Чи радите ви спочатку купити туристичну страховку, чи у тому немає сенсу?
-
🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘🆘 Друзі, дуже потрібна ваша увага та допомога! Це Єгор - мій чоловік. До 05.08.23 він боровся на фронті за всіх нас. Зараз Єгор заново вчиться ходити та тримати предмети в руках, бо, в результаті травми хребта, прикутий до ліжка. Перша операція з встановленням імпланта вже проведена🙏 Потребує ще другу операцію😩також з встановленням імпланта. Вірю, що з вашою допомогою, ми зберемо ці, бо потім нас вже чекає розписаний план тривалої реабілітації, щоб повернути Єгора в стрій. Без вашої допомоги нам не обійтись!!! Прошу долучитись до збору всіх небайдужих та величезна подяка кожному, хто вже долучився 🙏 4601601082711326 Катерина Попадюк send.monobank.ua/jar/722RcFK7dt
-
Не нужно, живая очередь. Талончик и ждёте,все быстро. Много работников знают українську мову
-
А це вже продовжена дата? Не відомо чи є можливість її продовження?
-
Це кінцева на офіційному сайті. Іншої інформації ніхто знати заздалегідь не може. Canada.ca
-
Доброго дня, а чи можна щось зробити з тим що паспорт доньки із вклеєною візою закінчується в березні 2024 і полетіти на декілька місяців пізніше, бо просто зараз не готові.
-
Чи обов'язково навчатися в коледжі що надає pgwp чи можливо отримати pr без цього документу зараз українцям?
-
❗️СБУ викрила на корупції все керівництво районної ВЛК на Одещині. За гроші посадовці допомагали військовозобов’язаним відкосити від призову на підставі фіктивних документів. Вартість «послуг» становила від $7 до $10 тисяч. Підозри оголошено також ухилянтам, які скористалися «схемою» ТРУХА⚡️Украина | Прислать новость
-
🆘🆘🆘Підкажіть будь ласка можливо тут є ті, хто вже був в Канаді певний час, потім виїхав в іншу країну північної Америки та повертався назад в Канаду? Чи потрібно для повернення назад брати з собою якісь документи окрім паспорта? Наприклад ворк перміт Якщо так, то чи може це бути електронний варіант? Гарно дякую за відповідь ❗️
-
📄 Допоможу спіймати слот в Українське консульство на ваші ПІБ! ❌ 💶 Без будь яких предоплат! 👉🏻 Звертайся за консультацією