Українці в Канаді_Canada
-
🏦🇩🇪 DE verified Bank accounts you can buy at my shop 🗄 Most accounts are available to both personal and businesses 🗂 (With full company documents) CommerzBank Deutsche Bank TargoBank Volksbank Sparkasse PostBank Unicredit DZ Bank Revolut Stripe Wise DKB N26 ING 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440
-
want to buy WTB Ready fully verified bank account - Wise (only old with old with transactions) - Revolut Business - Stripe Business (only old with old with transactions) - Cash App - Kraken (already funded with card) - Tide - CashPlus - CountingUp - Monese - Monzo - Barclays - Lloyds - Metro - Starling
-
СЛАВА УКРАЇНІ. Вибачте що пишу за таке , мені дуже ПОТРІБНО поповнити мобільний рахунок. Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ДУЖЕ ПРОШУ НЕ МОВЧІТЬ! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА
-
Здравствуйте, зарабатывайте исключительно 80% прибыли за 12 часов на торговле криптовалютами и зарабатывайте 50% прибыли ежемесячно на хранении ваших криптовалют в автоматическую прибыль, одновременно помогая себе защитить личный домен блокчейна. вам следует посетить coin-vertex.com/?ref=2020 Crypto Stocks Company. Компания представляет собой полностью децентрализованную цифровую валюту, которая меняет наше представление о финансовой торговле.
-
СЛАВА УКРАЇНІ. Вибачте що пишу за таке , мені дуже ПОТРІБНО поповнити мобільний рахунок. Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ДУЖЕ ПРОШУ НЕ МОВЧІТЬ! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ ЩО ЦЕ ПРАВДА
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop Online banking: Revolut | N26 | Wise | Bunq | Vivid | SquareUp ICard | Skrill | Business | Stripe | Paypal | Bet365 Street banking: 🏦 CashApp 🏦 Advcash 🏦 Paysera 🏦 Monese 🏦 Damex 🏦 Monzo 🏦 Banxe 🏦 iCARD 🏦 LYDIA 🏦 Wittix 🏦 Paypal 🏦 W1tty 🏦 Skrill 🏦 Vivid 🏦 Wise 🏦 Wirex 🏦 Tide 🏦 ZEN 🏦 N26 WhatsApp +48694021440
-
Доброго дня! Чи можна заповнювати заявку по програмі воззʼєднання сімʼї не маючи довідки про несудимість?Дякую
-
Я думав це все за 10 хвилин робиться😂
-
Дякую,не зауважила,а для чого тоді вона потрібна і коли знадобиться?вибачаюсь якщо туплю. Дякую.
-
Привіт. Запланував переїзд до великого міста, як Торонто. Але на жаль фінансова ситуація дуже плачемна. Можливо хтось знає роботу з оплатою в кінці дня? Центри допомоги на перший час? Про себе: в Канаді майже 9 місяців. Маю два резюме, фізично активний. Досвід роботи маю великий, але тільки Європейський. Працював в Канаді зварювальником(Welder/fitter) MIG, flux core, grinders.
-
www.eventbrite.ca/e/ukrainian-film-big-picnic-toronto-tickets-746516028537?aff=oddtdtcreator&fbclid=IwAR0J6wqACTMU9tn_APAeqeSsYYO40IvZvSTD9zkRVYjW11FuD6nUrQo9r_c Українська комедія «Велика Прогулянка» 🎬🎬🎬 Вже цієї суботи (11 листопада 2023) в Торонто, в The Royal! Фільм з субтитрами - всі на перегляд, беріть друзів! Квитки дітям зі знижкою. 🇺🇦🇨🇦
-
Дивлячи у яку провінцію )