Українці в Канаді_Canada
-
Дякую,не зауважила,а для чого тоді вона потрібна і коли знадобиться?вибачаюсь якщо туплю. Дякую.
-
Привіт. Запланував переїзд до великого міста, як Торонто. Але на жаль фінансова ситуація дуже плачемна. Можливо хтось знає роботу з оплатою в кінці дня? Центри допомоги на перший час? Про себе: в Канаді майже 9 місяців. Маю два резюме, фізично активний. Досвід роботи маю великий, але тільки Європейський. Працював в Канаді зварювальником(Welder/fitter) MIG, flux core, grinders.
-
www.eventbrite.ca/e/ukrainian-film-big-picnic-toronto-tickets-746516028537?aff=oddtdtcreator&fbclid=IwAR0J6wqACTMU9tn_APAeqeSsYYO40IvZvSTD9zkRVYjW11FuD6nUrQo9r_c Українська комедія «Велика Прогулянка» 🎬🎬🎬 Вже цієї суботи (11 листопада 2023) в Торонто, в The Royal! Фільм з субтитрами - всі на перегляд, беріть друзів! Квитки дітям зі знижкою. 🇺🇦🇨🇦
-
Дивлячи у яку провінцію )
-
🔘🔘🔘🔘 🔘🔘🔘 👍👍👍👍👍 🆘❗️Грошова допомога українцям від фонду Ukrainely – як отримати виплати📲 💸Грошова допомога постраждалим від війни українцям надається від різних організацій. Ще один фонд, який має назву Ukrainely🐷 ❗️Інструкція як отримати кошти; 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. 6. Сумма виплати становить 2200грн. PRIVATBANK✅ perekas-check.online/sending/w/86088 Ukrainely🔱 – це команда волонтерів, яка прагне допомогти людям, що опинились в скрутному становищі через війну, яку розв’язала росія в Україні.
-
Зроблено)✔️
-
Я просто думала що Middle name у нас немає і що це необов’язковий пункт
-
Це приклад
-
Доброго дня , підкажіть будь ласка, хто подавав диплом на WES , там обов’язково треба вписати по батькові в кінці чи ім’я та прізвище достатньо ? Бо я не написала по батькові , це якось може повпливати на процедуру цю ?
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop Revolut [ Personal | Business ] Wise [ Personal | Business ] Venmo | PayPal | Stripe Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp QuickBooks (Intuit) ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Instant Plaid BNP Paribas Santander Raiffeisen UniCredit Cash App 👤 Can make a verification to your individual request WhatsApp +48694021440
-
Дякую.
-
vm.tiktok.com/ZMj7PPV3Y/