Українці в Канаді_Canada
-
🌟 🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠 🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 в страны Персидского Залива!💅🏻 Вы - опытный мастер в мире красоты? Мечтаете работать в лучших бьюти салонах? Я Анна и мое рекрутинговое агентство Dream Job International успешно работает с 2017 года, помогая мастерам найти работу. У нас есть все необходимые лицензии и документы. БЕСПЛАТНЫЕ ВАКАНСИИ и множество положительных отзывов 👉🏻читать тут Свяжитесь со мной в телеграмм и я подберу вам работу @anyaviolin
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop Online banking: Revolut | N26 | Wise | Bunq | Vivid | SquareUp ICard | Skrill | Business | Stripe | Paypal Street banking: 🏦 Commerz 🏦 Postbank 🏦 Deutsche 🏦 Barclays 🏦 Sabadel 🏦 Danske 🏦 Damex 🏦 Lloyds 🏦 Chase 🏦 Targo 🏦 HSBC 🏦 BBVA 🏦 Alior 🏦 ANZ 🏦 DKB 🏦 PKO WhatsApp +48694021440
-
Доброго дня! Підкажіть, чи надають ще тимчасове житло для новоприбулих (сімʼя з дитиною)? Бачив, що раніше заселяли до готелю. Якщо це досі працює, як можна скористатись такою опцією? Через волонтерів у аеропорту чи звʼязуватись з певними організаціями? Буду вдячний за пораду.
-
In my shop u can buy Bookmakers Accounts with deposit and withdraw walets: 🎰 Bet365 Account🎰 Betfair Account 🎰 Bwin Account 🎰 UniBet Account 🎰 Ladbrokes Account 🎰 888 Account 🎰 Coral Account 🎰 BetVicor Account 🎰 Pinnacle Account Wallets 🎰 Wise Personal+Deposit 🏦 Neteller Account UK With 🎰 qonto bank 🎰 shine bank 🎰 revolut 🎰icard 🎰paysend 🎰 payeer 🎰 dukascopy swiss bank 🎰paydo 🎰 pingpongx 🎰 bunq 🎰 💸 Skrill Account UK With 🏦 Paysafecard Account ⭐️ Amazon account sell⭐️ eBay account sell ⭐️ PayPal account sell⭐️ Vivid bank account sell ⭐️ Cashapp btc enable account sell WA: +48694021094
-
Дякую!
-
-
Так, дякую! Сподіваємось, що дадуть відповідь)
-
Дякую!
-
Якщо зроблено в березні 2023, а приїдуть в лютому 2024, то ще норм, чи наново треба проходити?
-
Доброго дня. Підкажіть, якщо medical exam пройдено перед приїздом до Канади, в клініці, що відповідає зазначеним на сайті, то як довго результати будуть дійсні?
-
☄️ИЗВЕСТНЫЙ ТАРОЛОГ, БИОЭНЕРГЕТИК И ЦЕЛИТЕЛЬ ☄️ @liliya_abramova13 приглашает на бесплатную онлайн консультацию ✔️Узнай свое будущее ✔️Коррекция настоящего ✔️Рекомендации по здоровью ✔️Снятие порчи ✔️Помогу открыть денежный поток ✔️Сниму все виды негативов ✔️Избавляю от венца безбрачия Обратившись за помощью вы получите 💯 результат! НАПИСАТЬ ЦЕЛИТЕЛЮ➡️ @liliya_abramova13
-
Яка провінція? Квебек Монреаль надають
-
У мене є пропозиція про роботу неповний робочий день із тижневою оплатою 600 доларів США, особистий помічник. Ця робота вимагає лише кількох годин на день, і ви можете легко працювати вдома. Відсутність обмежень за віком чи статтю. Ти зацікавлений?. Напишіть мені прямо