Українці в Канаді_Canada
-
добрий день. мене звати Саша. пропоную послуги репетитора англійської мови онлайн для дітей від 14 років і дорослих. знаю, як зацікавити учнів шляхом інтерактивних завдань і також роблю опір на розмовну практику. допомагаю готуватись до іспитів та контрольних робіт, можемо йти за шкільною програмою. - вартість індивідуального уроку 400 грн/година -вартість парного уроку 500 грн/година на всі додаткові питання можу відповісти в приватних повідомленнях або за телефоном 098-513-19-74
-
Доброго дня На який адрес потрібно відправити паспорт на вклейку візи в Канаді?
-
Можливо хтось знає на який адрес в Канаді потрібно відправити паспорт для вклейки візи?
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, бутіку відмовили у візі(розглядали його справу близько року). Чи може він подати назву аплікацію на CUAET?? Аби який є інший спосіб для нього отримати візу та ворк перміт??
-
Вітаю! Програма CUAET закрита. Він може податися на туристичну візу, обов'язково вказавши на факт попередньої відмови. У разі отримання візи, якщо він заїде до Канади до 31.03.2023, він зможе податися на відкритий ворк перміт онлайн (термін очікування ~170 днів), але вже не отримає ніяких бенефітів від Канади. Тобто, має мати медстраховку та гроші на життя на півроку, бо не зможе працювати до виготовлення ворк перміту. Інший варіант - шукати роботодавця, який зробить йому LMIA, та робити візу і закритий ворк перміт (право на роботу в одного роботодавця) на підставі цього. Ось тут можна подивитися вакансії від роботодавців, які не проти цього геморою: www.jobbank.gc.ca/temporary-foreign-workers
-
Дякую велике. Чи зможе він отримати ід та хелс кард без ворк перміту??
-
Ні. Хелс кард це і є медстраховка. Він буде на правах туриста, причому невідомо, який строк перебування йому поставить офіцер на кордоні (максимальний - 180 днів).
-
Зрозумів, дякую
-
Привіт🙋🏼♀️, У нашій компанії відкривається захоплююча можливість реалізувати себе як Team Lead у сфері Carpet Cleaning. Ми шукаємо талановиту, готову до нових викликів та росту особистість з досвідом у цій галузі. Наша компанія - лідер на ринку вже 5 років. Знаходишся у Калгарі? Тоді ми чекаємо саме на тебе, щоб разом здійснити щось велике! Приєднуйся до нас, щоб відкрити для себе безмежні можливості для розвитку та самореалізації. Для цього у тебе буде: • Постійне навчання від кращих фахівців для прокачки управлінських скілів • Нове обладнання для ефективної роботи • Стабільність офіційного працевлаштування • Власна база клієнтів (20 000+) • Велика кількість лідів від відділу маркетингу • Екологічний та затишний колектив Наш клієнтський сервіс – винятковий, а постійні конкурси, розіграші та гейміфікація серед кращих працівників – це тільки частина того, що на тебе чекає! Відгукуйся та надсилай своє резюме в Телеграм @eugenia_recruiter або за цією електронною адресою [email protected] і почни свою успішну кар'єру вже сьогодні!
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео!