Українці в Канаді_Canada
-
Ні. Хелс кард це і є медстраховка. Він буде на правах туриста, причому невідомо, який строк перебування йому поставить офіцер на кордоні (максимальний - 180 днів).
-
Зрозумів, дякую
-
Привіт🙋🏼♀️, У нашій компанії відкривається захоплююча можливість реалізувати себе як Team Lead у сфері Carpet Cleaning. Ми шукаємо талановиту, готову до нових викликів та росту особистість з досвідом у цій галузі. Наша компанія - лідер на ринку вже 5 років. Знаходишся у Калгарі? Тоді ми чекаємо саме на тебе, щоб разом здійснити щось велике! Приєднуйся до нас, щоб відкрити для себе безмежні можливості для розвитку та самореалізації. Для цього у тебе буде: • Постійне навчання від кращих фахівців для прокачки управлінських скілів • Нове обладнання для ефективної роботи • Стабільність офіційного працевлаштування • Власна база клієнтів (20 000+) • Велика кількість лідів від відділу маркетингу • Екологічний та затишний колектив Наш клієнтський сервіс – винятковий, а постійні конкурси, розіграші та гейміфікація серед кращих працівників – це тільки частина того, що на тебе чекає! Відгукуйся та надсилай своє резюме в Телеграм @eugenia_recruiter або за цією електронною адресою [email protected] і почни свою успішну кар'єру вже сьогодні!
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео!
-
Вітаю вас! Я Аліна - логопед з 7-річним стажем, з яких 2 роки - у якості білінгвального логопеда. Моя місія - допомогти кожному клієнту досягти ідеального мовленнєвого розвитку. Роблю це онлайн, тож зручно для українців усього світу. Що я пропоную: 🔹 Діагностику та корекцію звуковимови для дітей, підлітків та дорослих. 🔹 Роботу над складовою структурою слова та лексико-граматичною будовою мовлення. 🔹 Підтримку при запуску мовлення. 🔹 Навчання української мови з нуля. 🔹 Корекцію особливостей письма та читання. І все це з індивідуальним підходом до кожного клієнта, з урахуванням усіх педагогічних принципів та методології, і водночас цікаво та не нудно! Ваш вік не має значення - працюю з клієнтами від 4-х років до 100. Я готова запропонувати діагностику особливостей мовленнєвого розвитку за 50 % від вартості заняття, щоб ви могли оцінити мою кваліфікацію, та зрозуміти, чи підходжу я вам як людина. Звертайтеся до мене і разом ми покращимо мовлення та розвиток мовленнєвих навичок ваш або вашої дитини. Не гайте часу - почнімо працювати над вашим мовленням вже сьогодні! Для додаткової інформації та запису на діагностику зв'яжіться зі мною за телефоном: +380663276738 (Viber, WhatsApp, Telegram). До зустрічі, я буду щиро рада допомогти вам та вашій дитині!
-
Доброго дня. Шукаю людей в Канаді або тих хто вже звідти полетів. Є можливість отримати фінансову допомогу від уряду Канади. Пишіть мені
-
I sell quality selfreg or verified bank and crypto exchange accounts You can buy: ⭐️ BYBIT ⭐️ OKX ⭐️ BINANCE ⭐️ BINANCENT ⭐️ MOONPAY ⭐️ TRANSAK ⭐️ GITHUB OLD ⭐️ STRIPE ⭐️ MUNZEN ⭐️ WORLD REMIT ⭐️ REVOLUT ⭐️ PAYTEND ⭐️ PAYSEND ⭐️ PAXFUL LV3 ⭐️ WISE ⭐️ KUCOIN ⭐️ FASTEX ⭐️ N26 ⭐️ RUSTCLAS ⭐️ BITREX ⭐️ BITMART ⭐️ EBAY+PAYONER ⭐️ BITPANDA ⭐️ BITFAFA ⭐️ BUNQ ⭐️ BIGPAY ⭐️ KRAKEN ⭐️ NETTELER ⭐️ SKRIL ⭐️ PAXUM BANK ⭐️ Paypal For order: +4915212426003 - WhatsApp @Virgin_Banks - TG
-
Приветствую! Предоставляю вариант работы удаленного формата и возможность иметь хороший доход. Сложного ничего нет! 👍 Что мы предлагаем: • 🤝 Поддержка на начальных этапах • 📚 Приятный бонус-бесплатное развитие Что вам потребуется: • ⏰ 1-2 часа в день 🟢 • 📱 Мобильный телефон 🟢 💴Нe стесняйcя и пиши за пoдрoбнocтями в ЛС📩
-
Дівчатка🧚🏻 ТЕРМІНОВО шукаю моделей на нарощення війок за мега низькою ціною для відпрацювання швидкості, обіцяю зробити ваш погляд більш виразнішим та привабливішим 📍Port Credit
-
/report
-
Вітаю👋 В мене є пропозиція для вас! Підробіток, який не буде займати багато вашого часу. Cтабільний дохід гарантую. -Онлайн -Жодних специфічних знань не потребує. -В день зовсім трохи часу потрібно проводити за роботою. -І найголовніше, ми не просимо жодних застав, чи паролей. -Постійне супроводження нашими спеціалістами. Пишіть в будь-який час, відповім на всі питання)
-
/report