Українці в Канаді_Canada
-
Надіслано з Viber www.viber.com/invite/1ffd86aa7a236cfc6c4e926b67b8f36e37fe9f6af08fccc6797436b0e025cc2f
-
Христос народився🥰 Добрий день ,я хочу запитатись чи маємо ми право робити пересадку Iceland до Канади? Не потрібно ніяких документів інших Дякую за відповідь
-
Славимо його! Вітаю! Рекомендую завжди перевіряти свій маршрут та необхідні документи тут: www.traveldoc.aero/ Але з Ісландією, здається, не було ніяких проблем, крім функціонуючого вулкану))
-
Дякую 🙏
-
Доброго дня! Може хтось перевозив до Канади собаку, маю питання, напишіть, будь ласка! Може краще в особисті.
-
Телеграм канал
-
Дякую! Це інша група, так?
-
Зверніться до Pets to Canada, багато інформації щодо перевезення тварин.
-
I make any bank verification, have a lot of accounts in my shop: • 𝗕𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗲 • • 𝗖𝗼𝗶𝗻𝗹𝗶𝘀𝘁 • • 𝗖𝗿𝘆𝗽𝘁𝗼 𝗰𝗼𝗺 • • 𝗣𝗮𝘆𝘀𝗲𝗻𝗱 • • 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘀𝗲 • • 𝗕𝘂𝗻𝗾 • • 𝗪𝗶𝘀𝗲 • • 𝗥𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁 • • 𝗭𝗲𝗻 • • 𝗕𝘆𝗕𝗶𝘁 • • 𝗥𝗲𝘃𝗼𝗹𝘂𝘁 𝗕𝘂𝘀𝗶𝗻𝗲𝘀𝘀 • • 𝗕𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗠𝗲𝗿𝗰𝗵𝗮𝗻𝘁 • • 𝗕𝗶𝗻𝗮𝗻𝗰𝗲 𝗣𝗹𝘂𝘀 • • 𝗡26 • • 𝗩𝗶𝘃𝗶𝗱 • • 𝗗𝗲𝘂𝘁𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗕𝗮𝗻𝗸 • • 𝗜𝗰𝗮𝗿𝗱 • • 𝗣𝗮𝘆𝗣𝗮𝗹 • • 𝗩𝗲𝗿𝘀𝗲 • • 𝗦𝗮𝗻𝘁𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 • • 𝗔𝗺𝗮𝘇𝗼𝗻 • • 𝗦𝘁𝗿𝗶𝗽𝗲 • Contact:⬇️ WA: +44 7801153201 Telegram: @ZeuseBank
-
I sell quality selfreg or verified bank and crypto exchange accounts You can buy: I have s lot of bank accounts for your needs: Revolut 🔘 N26 🔘 Wise 🔘 Bunq 🔘 Vivid🔘 ICard 🔘 Skrill Business 🔘 Stripe 🔘 Paypal 🔘 Bet365 🇬🇧United Kingdom: 🏠 Barclays Bank 🏠 Virgin Money 🏠 Wirex 🏠 HSBC 🏠 Lloyds Bank 🇩🇪Germany: 🏠 ING Bank 🏠 Targobank 🏠 Post Bank 🏠 Sparkasse Bank 🏠 DKB Bank 🏠 Commerz Bank 🏠 Deutsche Bank 🏠 Unicredit Bank 🏠 N26 🏠 VolksBank 🇪🇸Spain: 🏠 Ing 🏠 Sabadell 🏠 Santander 🏠 BBVA 🏠 Openbank For order: +4915212426003- WhatsApp @Virgin_Banks - TG
-
Доброго дня! Підкажіть, наразі полишаю з дитиною тимчасовий притулок у Польщі, після новорічних свят маємо квитки до Альберти, чи можу я розраховувати на грошову єдину допомогу на себе і дитину? Для часу на пошук житла і роботи, влаштування дитини до школи. Дякую за інформацію!
-
до 31 березня 2024
-
ні 2024
-
на офіційному сайті пише що допомога до 31 червня