Українці в Канаді_Canada
-
Вітаю, я Тетяна. Рік назад переїхала в Торонто із Києва. Завтра проводжу ефір на тему еміграції Відповідаю на питання Доєднуйся Instagram @tania.ua.ca www.instagram.com/stories/tania.ua.ca/3279484993835230784?igsh=MTE5d3htdG9scG1nMA==
-
Ефір з імміграційним консультантом буде
-
Ні, мій досвід переїзду. Буде корисно для тих хто збирається їхати.
-
Доброго дня! Підскажіть будь ласка,при заповненні заявки на фін допомогу,є розділ адреса. Зараз проживаємо в тимчасовому місці,можна його вказати? чи краще як знайдемо постійне житло тоді подаватися?
-
дуже дякую!
-
Можна тимчасову
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Новина х ..ва, бо в садочках їх теж дають, каші ці.
-
Всі фудбанки його видають, навіть сьогодні🤷🤷
-
🛒 You can buy verified crypto exchange accounts at my shop 🏦 Abu Dhabi Commercial 🏦 Raiffeisen Zentralbank 🏦 Bank of Singapore 🏦 Bank of the West 🏦 JP Morgan Chase 🏦 Bank of America 🏦 BNP Paribas 🏦 Wells Fargo 🏦 Apple Card 🏦 Santander 🏦 Millenium 🏦 Sparkasse WhatsApp +34631692459
-
Всім привіт! Можливо хтось шукає роботу у Нью-Брансвіку) Часткова зайнятість, адміністративна робота (не продажі!) Офіційне працевлаштування (потрібен work permit) Потрібне знання англійської на розмовному рівні. Якщо зацікавить - пишіть мені в особисті, надам детальну інформацію.
-
Дівчатка, плayнється рeйс з Укpaїни, кому потрібнo: Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) Сигapeти - (будь яка мaрка) Elf Bаr - (5000-9000 тяг) Лiки Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм
-
Ньюбрансвік великий. Місто пишіть.