Українці в Канаді_Canada
-
Дякую!
-
Вітаю! Перевірте свій маршрут: www.traveldoc.aero/
-
Писали, що в цьому перекладі багато помилок.
-
Вітаю! Вчиться користуватися гуглом та шукати офіційну інформацію (існують безкоштовні онлайн курси, якщо самостійно не вдається). Це - одна з умов виживання в Канаді, бо а) ніхто за руку водити не буде, б) дуже багато шахраїв, націлених на новоприбулих - усю інформацію треба ретельно перевіряти. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Підкажіть будь ласка, а якщо я планую приїхати щоб отримати ворк перміт та поки що повернутися (бо немає заощаджень для житла та роботи) чи має значення в яку провінцію я виберу? Тобто повернутись я для роботи зможу лише туди-ж?
-
У вас буде відкритий ворк перміт. Ви можете жити та працювати будь де в Канаді. Ви отримуєте ворк перміт в першому аеропорту, де перетинаєте канадський кордон. За вашою логікою, якщо ви потім летите в іншу провінцію (в першому аеропорту у вас просто пересадка), вас взагалі не мали б далі пустити))
-
Дякую за пояснення для чайників)) а можливо хтось володіє інформацією щодо навантаження центрів по видачі SIN, в якій провінції швидше оформлюється документи? Хочу всё встигнути за 2 тижні.
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
В Торонто ви маєте шанс зробити SIN в аеропорту (в будні, в тій самій залі, де видача багажу, до 21 години). А так - жива черга зранку в будь-якому місці, 15-30-120 хвилин (як пощастить). Загалом все можна оформити протягом 3-5 робочих днів, якщо не дуже напрягатися. Але це в залежності від того, що вам потрібно, бо якщо плануєте переїзд в іншу провінцію, медстраховку та права все одно доведеться переробляти. Або якщо будете довго відсутні в Канаді. Головне - зробити medical exam протягом 90 днів після заїзду, щоб не втратити ворк перміт, але це можна зробити в будь-якій авторизованій Канадою медустанові по всьому світу.
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Доброго дня, хтось знає як приїхати до Канади(Торонто)гемодіалізному хворому?? Батько планує приїхати до мене, але ми не знаємо де йому зробити гемодіаліз. Чи мав хтось схожі проблеми?? Де можна зробити гостьовий діаліз??
-
А як робити з першим діалізом?? Бо дорога займає 2 дні, в лікарні на емердженсі коштує від 1060$