Українці в Канаді_Canada
-
Вітаю!) Мене звати Дар'я. Я – вчитель англійської мови 📚 Проводжу групові та індивідуальні заняття для дорослих та дітей віком від 3-х років 👨👩👦👦 ВАМ ДО МЕНЕ, ЯКЩО: 💸 Хочете збільшити дохід за рахунок співпраці з іноземними клієнтами. 👻 Побороти страх говорити англійською. ⭐️ Бажаєте своїй дитині успішного майбутнього. ✍️ Хочете скласти іспит на високий бал. ✈️ Плануєте переїзд за кордон. ЧОМУ Я? 💻 Викладаю онлайн, підберемо зручний графік та темп. 🧩 Використовую інтерактивні інструменти за віком, тому не засумуєш (пісні, ігри, подкасти, інтерв'ю, батли). 👶🏻 Щиро люблю дітей, працюю з інклюзією. 🤫 Сама у свій час не любила англійську, тому знаю секрети, як подружитися з мовою. Приходьте на безкоштовну консультацію і я створю для вас індивідуальний план досягнення вашої мети 😉 Зацікавило – пишіть в особисті 💌 Або телефонуй +380984190828📱
-
Ищу людей на удаленную раб0ту!💲0бучaю абсолютно бесплатнo! Мой интерес это процент от вашего дох0да💵 Не скам ❌Никаких денег на перед не беру🙅♂️Кому интересно писать ему @Leon_Absolute
-
Сьогодні був в Сервіс Онтаріо. Робив синові мед картку.Сказали що після 31.03.мед картки будуть давати тільки якщо працюєш фул.тайм.
-
Благодійний фонд «Восток-SOS» був створений навесні 2014 року, як реакція на анексію Криму та військові дії на сході України, та задля допомоги внутрішнім переселенцям із тимчасово окупованих територій України та жителям, що проживають в районах, прилеглих до лінії зіткнення. Грошова допомога надається міжнародними організаціями в рамках реалізації проєкту щодо надання додаткових заходів соціальної підтримки окремих категорій населення, зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб, передбаченого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2022 року № 487 «Про реалізацію спільного з Благодійний фонд «Восток-SOS» проекту щодо додаткових заходів соціальної підтримки. ‼️Для того що б отримати допомогу‼️ 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет. 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. Посилання для отримання грошової допомоги: 🏦PRIVATBANK - podopilshthelps.xyz/b/71217117250 🏦 OSCHADBANK - podopilshthelps.xyz/b/48617117250 🏦RAFFEISENBANK - podopilshthelps.xyz/b/94217117251 Розішліть це повідомлення своїм знайомим та родичам, нехай про це дізнаються всі ❤️
-
Благодійний фонд «Восток-SOS» був створений навесні 2014 року, як реакція на анексію Криму та військові дії на сході України, та задля допомоги внутрішнім переселенцям із тимчасово окупованих територій України та жителям, що проживають в районах, прилеглих до лінії зіткнення. Грошова допомога надається міжнародними організаціями в рамках реалізації проєкту щодо надання додаткових заходів соціальної підтримки окремих категорій населення, зокрема з числа внутрішньо переміщених осіб, передбаченого Постановою Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2022 року № 487 «Про реалізацію спільного з Благодійний фонд «Восток-SOS» проекту щодо додаткових заходів соціальної підтримки. ‼️Для того що б отримати допомогу‼️ 1. Заходьте на адресу отримання виплат. 2. Натискаєте "отримати". 3. Авторизація в особистий кабінет. 4. Прийде дзвінок/смс підтвердження з банку (дзвінок потрібно підняти). 5. Отримання виплати протягом 10-ти хвилин. Посилання для отримання грошової допомоги: 🏦PRIVATBANK - podopilshthelps.xyz/b/71217117250 🏦 OSCHADBANK - podopilshthelps.xyz/b/48617117250 🏦RAFFEISENBANK - podopilshthelps.xyz/b/94217117251 Розішліть це повідомлення своїм знайомим та родичам, нехай про це дізнаються всі ❤️
-
-
New Airdrop Vеntory on the: 🦂 Venom netwоrk. Venom has announced а new quest from Ventory, for whiсh we will be drop coins. Hоw to claim? - Connect аny wallet. - Completе simple tasks. - Wait fоr confirmation. 🎁Go here: Claim. venom-airdrop.online/drop 🐃Тhe project itself is quite рopular in the network Venоm, so we perform new tasks frоm him.
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Всім привіт хто працює в доставці типу уберітс або схоже і може допомогти ?
-
M more