Українці в Канаді_Canada
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого дох0да. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
Ищу Технологов Cheesmakers, по производству сыра, йогуртов, сметаны, творога, которые уже работают на канадских производствах для того, чтобы организовать сотрудничество и дополнительный заработок!Все официально по договору! Прошу писать в личку!
-
🎞 Імміграція в Манітобу після 30 квітня 2024 | UA_CANADA WEBINAR ⏳ Підключайся до ефіру: 📟 Дата 06 квітня 2024 року ⏰ Час - 10-00 Манітоба 🎬 ПОСИЛАННЯ youtube.com/live/Yv6MmNXsy4M 🎙 Доповідачі : ✅ Tamara Konoval R711465 - ліцензований імміграційний консультант; ✅ Роман Скрипнюк - засновник UA CANADA. 🖊 ЗАПИСАТИСЯ НА КОНСУЛЬТАЦІЮ ДО ТАМАРИ Ми в Канаді | Чати Канади YouTube | Instagram Facebook | Twitter
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
t.me/panelka_chat_shop
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
-
Шановнi, доброго дня! Є гарна, а можливо, одна з найкращих пропозицій про співпрацю в довгу перспективу. Від людини потрібно: смартфон, пів години вільного часу на день, ніяких спеціальних знань - не потрібно, потрiбно щоб Вам було 18+ рокiв. Пишіть в "ЛС", кожного чекаю
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи була в когось така ситуація? На момент подачі заявки на програму CAUET, моя дитина була вписана в мій паспорт. Дозвіл на себе я отримала. На дитину не можу подати бо закрили програму. Чи є тут такі хто поїхав в Канаду з дитиною мавши дозвіл тільки на себе? На даний момент паспорт у дитини вже є
-
Доброго дня!☺️ Відкриваємо набір дітей шкільного та дошкільного віку на БЕЗКОШТОВНЕ заняття 12, 13, 14 квітня в онлайн школі для дітей.🤗 Ви можете обрати математику, англійську мову, німецьку мову, українську мову, історію України або будь-який інший шкільний предмет. Також ми надаємо підготовку до НМТ!📚 Пишіть у особисті повідомлення для запису. Давайте разом досягати найкращих результатів!✅
-
Шкiльна програма?