Українці в Канаді_Canada
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
t.me/panelka_chat_shop
-
Шукаю людей на віддалену раб0ту👋!Навчаю абсолютно безкоштовно! Мій інтерес це відсоток від вашого прибутку. Жодних грошей на перед не беру🙅♂️Кому цікаво писати йому @Leon_Absolute
-
-
Шановнi, доброго дня! Є гарна, а можливо, одна з найкращих пропозицій про співпрацю в довгу перспективу. Від людини потрібно: смартфон, пів години вільного часу на день, ніяких спеціальних знань - не потрібно, потрiбно щоб Вам було 18+ рокiв. Пишіть в "ЛС", кожного чекаю
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи була в когось така ситуація? На момент подачі заявки на програму CAUET, моя дитина була вписана в мій паспорт. Дозвіл на себе я отримала. На дитину не можу подати бо закрили програму. Чи є тут такі хто поїхав в Канаду з дитиною мавши дозвіл тільки на себе? На даний момент паспорт у дитини вже є
-
Доброго дня!☺️ Відкриваємо набір дітей шкільного та дошкільного віку на БЕЗКОШТОВНЕ заняття 12, 13, 14 квітня в онлайн школі для дітей.🤗 Ви можете обрати математику, англійську мову, німецьку мову, українську мову, історію України або будь-який інший шкільний предмет. Також ми надаємо підготовку до НМТ!📚 Пишіть у особисті повідомлення для запису. Давайте разом досягати найкращих результатів!✅
-
Шкiльна програма?
-
Доброго дня. Потрібна допомога військовому, який довготривалий час захищав нас на Бахмутському напрямку. Був поранений, лікувався та відновлювався протягом тривалого часу. Потім перекваліфікувався, відповідно стану здоров'я, та готовий далі захищати нашу Україну. Людину знаю особисто. Ніколи нічого ні в кого не просив. Просто прийшов такий час. Дякую за будь яку допомогу. Разом до перемоги.