Українці в Канаді_Canada
-
Шановнi, доброго дня! Є гарна, а можливо, одна з найкращих пропозицій про співпрацю в довгу перспективу. Від людини потрібно: смартфон, пів години вільного часу на день, ніяких спеціальних знань - не потрібно, потрiбно щоб Вам було 18+ рокiв. Пишіть в "ЛС", кожного чекаю
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, чи була в когось така ситуація? На момент подачі заявки на програму CAUET, моя дитина була вписана в мій паспорт. Дозвіл на себе я отримала. На дитину не можу подати бо закрили програму. Чи є тут такі хто поїхав в Канаду з дитиною мавши дозвіл тільки на себе? На даний момент паспорт у дитини вже є
-
Доброго дня!☺️ Відкриваємо набір дітей шкільного та дошкільного віку на БЕЗКОШТОВНЕ заняття 12, 13, 14 квітня в онлайн школі для дітей.🤗 Ви можете обрати математику, англійську мову, німецьку мову, українську мову, історію України або будь-який інший шкільний предмет. Також ми надаємо підготовку до НМТ!📚 Пишіть у особисті повідомлення для запису. Давайте разом досягати найкращих результатів!✅
-
Шкiльна програма?
-
Доброго дня. Потрібна допомога військовому, який довготривалий час захищав нас на Бахмутському напрямку. Був поранений, лікувався та відновлювався протягом тривалого часу. Потім перекваліфікувався, відповідно стану здоров'я, та готовий далі захищати нашу Україну. Людину знаю особисто. Ніколи нічого ні в кого не просив. Просто прийшов такий час. Дякую за будь яку допомогу. Разом до перемоги.
-
❗️Увага батькам дітей та підлітків❤️ Запрошую діток віком від 6 до 17 років випробувати свої сили у сфері 3D моделювання, комп'ютерного дизайну, відеомонтажу та фотошопу. Ми організовуємо безкоштовний онлайн захід, де діти зможуть створити власні перші проєкти та ознайомитися з цікавими хобі. Зараз дуже популярні такі професії, як художник в ігровій індустрії, мультиплікатор, графічний дизайнер, 3D аніматор, концепт-художник, контент-мейкер. Наша мета - зацікавити дітей перспективним хобі та показати їм можливості цих напрямків ☺️ Захід відбудеться у форматі індивідуальних занять, ми маємо 20 вільних місць. Для запису, прошу залишити "+ " у особистих повідомленнях ❤️
-
Доброго ранку. Поділіться інформацію як можна вклеїти візу в паспорті дитині? Ми зараз в Канаді і віза закінчилася в паспорті. Щиро всім дякую за любу інформацію!!!!
-
🌸 Дівчатка, плaнується рeйс з Укpaїни🇺🇦, кому потрібнo: 📍Cтiки дo ІQОS\GLО - (Hееts|Nео|Tеrreа| Fіt) 📍 Сигapeти - (будь яка мaрка) 📍Elf Bаr - (5000-9000 тяг) 📍Лiки 📍Коcмeтикa (крeми для тілa, лoсьйони, поpoшки, паpфуми, лaки для нігтiв...) 📍Препарати для - ботулінотерапiї, мезотерапiї, біоревіталізацiї, пілiнги та фiлери) 📝 Пишiть в особистi повiдомлення, детальнiше все розповiм❤️
-
Всім привіт. Хочу порекомендувати хорошого перевізника. @angelina_boykoo. Завжди все на вищому рівні, замовляю кожного рейсу сигapети, cтiки та лiки. Все доставляють вчасно. Також робить невеличку скидку за рекламу🥰🥳
-
Гарного дня.Люди перетнули кордон Канади 31 березня . Зробили акаунти в банку 2.04.2024.Ввечері ж 2.04 подалися на федеральну виплату. Гроші не прийшли до сьогодні 13.04 . Виплати вже не буде?
-
Добрый день! 🌞 Ищy людeй на удaленную рaбoтy 😃 Oбyчaю aбсолютнo бecплатно✅ Дeнeг на пeрeд я нe бeру ⛔️ Мoя выгoдa этo прoцент oт вашeгo чистoгo зaрaбoтка💵 Кого заинтeресовaлo пишитe емy- @Leon_Absolute ⚖️