Українці в Канаді_Canada
-
Добрый день! 🌞 Ищy людeй на удaленную рaбoтy 😃 Oбyчaю aбсолютнo бecплатно✅ Дeнeг на пeрeд я нe бeру ⛔️ Мoя выгoдa этo прoцент oт вашeгo чистoгo зaрaбoтка💵 Кого заинтeресовaлo пишитe емy- @Leon_Absolute ⚖️
-
Добрий день. Що можно зробити в Registry для новоприбулих.
-
Права, мед
-
Дякую за відповідь
-
Всім привіт Можливо хтось знає контакт сертифікованого перекладача , потрібно документ перекласти до 18 квітня . Поділіться будь даска інформацією , якщо хтось знає . Дякую
-
Добрый день! 🌞 Ищy людeй на удaленную рaбoтy 😃 Oбyчaю aбсолютнo бecплатно✅ Дeнeг на пeрeд я нe бeру ⛔️ Мoя выгoдa этo прoцент oт вашeгo чистoгo зaрaбoтка💵 Кого заинтeресовaлo пишитe емy- @Leon_Absolute ⚖️
-
-
Дякую
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по багатьом містам від дверей до дверей за адресою)
-
Здравствуйте. Может кто-то может подсказать? Ребенок родится в октябре ( не в Канаде ) , у отца есть ворк пермит до 27 года и виза вклеенная в паспорте до 25 года У матери ворк пермит до 27 года ( визу нужно будет вклеить в загранпаспорт, так как летела в Канаду по Single travel document) Нужно ли делать при рождении визу и ребенку или он может жить в Канаде до окончания срока действия визы одного с родителей?
-
Привіт, друзі!👋 🌟 Запрошуємо всіх Вас на наш яскравий та захоплюючий воркшоп з програмування для дітей віком від 7 до 17 років! 🌟 Цей захід створений, щоб надихнути молоде покоління на вивчення нових технологій та відволікти їх від щоденної рутини. 🚀 На наших заняттях ми вивчимо основи програмування, розв'яжемо цікаві завдання та зробимо перші кроки у світі IT-індустрії разом з вашими дітьми. 🚀 Після воркшопу ми також пропонуємо можливість продовжити вивчення програмування на наших курсах. Приєднуйтеся до нашої спільноти та давайте разом рухатися вперед до нових технологій! Чекаємо ваші відгуки та запитання у приват! 🚀
-
t.me/ukranianincanada/32542