Українці в Канаді_Canada
-
Привіт, друзі!👋 🌟 Запрошуємо всіх Вас на наш яскравий та захоплюючий воркшоп з програмування для дітей віком від 7 до 17 років! 🌟 Цей захід створений, щоб надихнути молоде покоління на вивчення нових технологій та відволікти їх від щоденної рутини. 🚀 На наших заняттях ми вивчимо основи програмування, розв'яжемо цікаві завдання та зробимо перші кроки у світі IT-індустрії разом з вашими дітьми. 🚀 Після воркшопу ми також пропонуємо можливість продовжити вивчення програмування на наших курсах. Приєднуйтеся до нашої спільноти та давайте разом рухатися вперед до нових технологій! Чекаємо ваші відгуки та запитання у приват! 🚀
-
t.me/ukranianincanada/32542
-
Яка провінція у Вас?
-
Доброго дня. Прошу поради.Подавала дані на федеральну виплату ще 2 квітня. Грошей ще немає на рахунку.Скажіть куди дзвонити чи писати? Дякую
-
Всім привіт, мене звати Аня. Я СММ фахівець та контент-мейкер, допомагаю бізнесам просуватися у соцмережах. Зараз шукаю нові проекти для співпраці, якщо вам цікава моя пропозиція напишіть “+” мені в особисті
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) ДОСТАВКА ПО БАГАТЬОМ МІСТАМ ЗА АДРЕСОЮ
-
Залишилось мало часу ‼️ Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка за адресою по багатьом містам!