Українці в Канаді_Canada
-
Бланк є. Дякую за відповідь! Підкажіть ще, будь ласка, як податися на новий вок перміт онлайн? Я думала треба їхати в аеропорт тільки, щоб змінити вок перміт
-
Якщо у вас є бланк мед. обстеження раджу вам просто подати на новий ворк перміт онлайн. Він прийде вам через тиждень. І буде без обмеження.
-
Ні. Нажаль без віз
-
Взагалі клініка повинна передати ваш мед.огляд до IRCC. Ви з візами проходили мед.огляд?
-
Дякую за відповідь. Але у нас інша ситуація. Ми вже в Канаді. І офіцер не вніс медогляд до бази даних. Тому цікавить питання як його додати
-
Ніяк, офіцер по базі буде дивитися. Після того як пройшли мед.огляд вже з візами на руках, краще 1-2 тижні почекати, а потім вирушати до Канади.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо медогляд пройдено у Польщі, як його додати до work permit? Буду дуже вдячна за поради
-
Готівку — в руках З рахунку банку — ніяк
-
Ну всем трудно угодить. А так да тут просто невыносимо, гречки нет, хлеб не вкусный 😆
-
Я не про лгбт)))) я про то, что текст так написан как будто все плохо и очень плохо в целом в Канаде)
-
Та це не пропаганда, дітям просто пояснюють, що є сім'ї різні, дві мами, два тата. Я не розумію в чому тут пропаганда. Єдина порада - свій менталітет краще забути вдома.
-
З прийдешнім Новим Роком!Скільки часу, найдовше, розглядали для дітей візу, у мене 6 міс. ?, Просто настрою вже нема...
-
У всех свои ситуации, кто то приезжает и думает, что на голову все упадет, если добрался до Канады и можно ничего не делать, однако в любой стране где бы ты не находился если ты хочешь чего то добиться, то надо к этому идти и работать над собой и своими skill ами) только тогда будет результат.
-
Больше похоже на какую то заказную пропагандистскую писанину)))) если честно
-
Это что? Я пошла в Киеве на интенсив курсы английского на 2 месяца. Три раза в неделю по три часа ездила на курсы после работы. Приезжала домой в 12 ночи. Делала домашние задание, а утром на работу. И выучила. Могу говорить, писать. Короче в магазине, в банке, в транспорте могу общаться. Но год на курсах каждый день и «0»- это уже не Канада виновата, извините. Просто нет желания и цели
-
С такими скрепами сидели бы дома.. все зависит от человека.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка в Бельгії вклеюють візу дітям без запиту
-
www.youtube.com/watch?v=g7R30jpbSKo
-
Ви не знаєте як оплатить кур‘єра чи в чому саме питання?
-
Я дивилась ці відео. Але я не можу зрозуміти нюанс з оплатою в банку по реквізитам візового і потім нюанс з пересилкою. Нажаль я подивилась дуже багато відео і не знайшла в жодному тих деталей. Можливо,в такому випадку, Ви можете поділитись такими відео?
6 Feb 2023, 05:14
1891/18661
20 Apr 2024, 20:50