Українці в Канаді_Canada
-
⁉️Віртуальний канадський номер телефону (питання з коментарів) 🔹Друзі, було питання про сервіс Zadarma, за допомогою якого, можливо придбати віртуальний канадський номер телефону для дзвінків та смс. 🔹Це буде в нагоді тим, хто шукає роботу в Канаді, але знаходиться за її межами. 🔹Особисто перевірили сервіс, та замовили номер. Все працює, вхідні-вихідні дзвінки та смс. 👉Більш детальніше про сервіс за цим посиланням 👉Реєстрація тут 👉Обговорити 👉Підписатися на новини
-
Чи маєте на увазі червоний хрест ?
-
Усі міста
-
Я не залякую. Що стосується аеропорта, є база даних, в якій є всі дані, на основі яких ви влітаєте та вилітаєте. Якщо є ще один паспорт, то можливо це варіант. Мені по великому рахунку всеодно, і я від, як ви кажете, "залякування" не отримую задоволення, але якщо я можу допомогти людині звернути увагу на можливі трудності, то я вважаю, що треба це сказати. Вже є реальні ситуації людей в Польші та Чехії. Кожна людина керманич свого життя, повторюсь, залюкуванням не займаюся.
-
Показую, але я в аеропорту не претендую на тимчасовий захист. А паспортів може бути два. Чому всі так залякують чим НЕМОЖЛИВО?
-
Це не паспорти, це дозвіл на перебування, як віза тільки у формі картки. Паспорти - це громадянство🧠
-
А як вони будуть знати, що є віза, якщо не показувати паспорт?
-
Той що в Німеччині, це на тимчасовий прихисток, тому немає проблем вам отримати візу. Почитайте в закріплених повідомленні, там всі підробиці. Дитині потрібен внутрішній паспорт, знаю що почали у Польщі виготовляти, також працює український паспортний сервіс ДП Документ також у Польщі де можна подати на паспорт. Поки заповнюйте сімейну анкету на всіх членів родини, і чекайте, паралельно записуйтеся на внутрішній паспорт