Українці в Канаді_Canada
-
В мене схожа ситуація. Зробили новий паспорт в Канаді, а потрім подались на новий Study Permit з Канади. IRCC запросили паспорт, ми вислали, вклеїли візу, а сам Study Permit не прислали. В останньому листі в кабінеті написано що Study Permit дадуть при в'їзді в Канаду, але ми вже в Канаді... Коли намагаюся зв'язатися з IRCC, пише що вони не можуть розголошувати інформацію, і що потрібно заповнити якісь форми.
-
Дякую за відповідь)
-
Доброго дня. Питання по Стаді перміт для дитини. В аеропорту Торонто отримали перміт до закінчення паспорта (чи візи?😕), а це до червня 2023р, але маю на руках новий паспорт (під час оформлення його не змогла знайти). Чи можу я підійти в аеропорту (і куди саме якщо це можливо) і переробити стаді перміт для дитини уже по новому паспорту? Завтра вирушаємо до Вінніпегу (наш рейс було відмінено24 і перенесено на 28). Чи може мені не перейматись і звернутись уже у Вінніпезі до відповідних служб?
-
Здається, виплати одноразових допомог (3000/1500) українцям по cuaet будуть до середини червня. Якщо не продовжать, звичайно.
-
Це мабуть не зовсім те)
-
Єдина програма для всіх потреб Word, Excel, PowerPoint і PDF. Отримайте програму Office: aka.ms/officeandroidshareinstall
-
Буду дуже вдячна 🙏
-
Я постараюсь вам послати ,якщо знайду посилання
-
Підкажіть будь ласка,а де можна вивчити ці правила?
-
Ви можете звернутись у РАЦС в якому реестрували дитину , та взяти повний витяг про неї . Там буде все в детялях описано в тому числі інформація про батька . Я вам раджу 135 підписати на англійській мові як ( документ про відсутність батька )