Українці в Канаді_Canada
-
Усім привіт друзі 👋 Організація (THHC) - The Housing Help Center відкриває свої двері для допомоги кожному українцю в Торонто: Якщо Ви замислюєтеся прилетіти до Канади або вже тут і Вам потрібна допомога в першу чергу з проживанням, роботою, харчуванням, освітою, адаптацією - ми готові і будемо раді надати Вам допомогу. 🏦 •Rent Bank – дає можливість отримати гроші на оренду двох місяців або сплатити заборгованість з оренди. 📊•EEF/LEAP - програма, яка допомагає частково оплатити комунальні послуги. ⚡️•OESP - частково допоможе з оплатою, а саме надасть знижку на рік, до сплати рахунків за електрику безпосередньо на рахунок. Не бійтеся звернутися до нас, ми повністю забезпечені державою і створені для того, щоб допомогти в будь-яких різних ситуаціях. Це все 100% безкоштовно! Прошу звертатися до мене в особисті повідомлення або за контактною інформацією: Phone number: +1 416-564-7275 Email: [email protected]
-
Добрый день, мы прилетели в Канаду по программе CUAET в июне , по foilis visa. Хотели выехать за пределы Канады на некоторое время и вернуться, подали заявки на вклейку мульти визы внутри страны, пришли такой вот ответ:👆 Подскажите пожалуйста как быть , если мы сейчас выедем из Канады сможем ли мы вернуться?рабочая виза до 2025 года.
-
Зі свого досвіду, для моєї сім'ї в 5чол. важко знайти житло. Можливо для менших родин це простіше. Подавай кредитну історію і довідку з роботи - де її взяти за 10днів перебування в Канаді? )) Гроші просять за півроку-рік. Ще й гаранта. Не можу поки що знайти нічого. Все в процесі. Листи писав, зідзвонювався та списувався із ріелторами. Оргназіації підтримки українців щодо пошуку житла та роботи можна сказати нічим реально не допомагають - дають тільки посилання, котрі і самому можна знайти.
-
Всім привіт) Підкажіть пліз з свого досвіду чи важко буде зняти житло без гарантора? Чи достатньо рієлтору показати свою банківську історію (банк штатів не Канади)? Чи просять за пів року грошей?
-
Безкоштовних білетів через miles4migrants більше не буде .
-
🇨🇦 КАНАДА #globalukrainians #канада #допомога Wesley допомагає новоприбулим українцям у районі Гамільтона (Гамільтон і Брантфорд) підтримкою поселення. Зокрема, допомагають з: 📍послугами з поселення (направлення на житло, переклад, візити додому); 📍пошук роботи; 📍зв'язки з громадою (медицина, стоматологія, психічне здоров’я, освіта, догляд за дітьми, курси англійської мови, запис на прийом тощо); 📍підтримка людей похилого віку (вік 55+). Щоб зв'язатися пишіть на [email protected]. Або заповніть нашу реєстраційну форму за адресою: wesley.ca/program/newcomer-services-ukrainian-support/