Українці в Канаді_Canada
-
Мені 5 днів, сину 3 дні і забрали
-
Хоча ні, щойно зайшла вже працює
-
Сайт не працює, це сьогодні у них якісь там роботи проводяться
-
Я на всякий случай сделала. С дии.
-
Доброго дня , хто вклеював візу у Варшаві останнім часом ? Довго чекали ?
-
На сайті тільки дві функції, біометрія і забрати паспорт. Відправка паспорту лише поштою. А забрати треба записуватись через passport collection
-
Как Вам удалось выиграть билет/ы? Поделитесь опытом ?
-
Может кто-то недавно записывался на биометрию во Львов платно ? Подскажите пожалуйста контакт . Вчера подали Куает и через 5 часов пришло приглашение на боиметрию уже.
-
Доброго часу дня ! Чи є тут хтось, хто летів miles4migrant? В мене питання, коли заповнювати форму, то там є пунктик про справку вакцинації. Чи обов'язково мати цю квитанцію, тому що читала що СА відмінила вже всі вимоги щодо ковіду?! Щиро вдячна.
-
Знач я так попала, чекаю тоді Дякую
-
Вчера все работало вечером
-
Та, бачила 🙏 дякую
-
Так там пише що будуть якісь роботи проведені
-
Доброго ранку. У всіх так пише? 2й день як зайти не можу Це перегляду аплікацій Дякую
-
Як реєструватись на те щоб забрати паспорт, на сайті є опція збір паспортів, а щоб забрати не бачу, може то я десь не там реєструюсь
-
Добрий день, хтось по запису забирав паспорт у Варшаві, то суто на годину треба прийти, чи можна мати запис а прийти впродовж дня
-
www.youtube.com/watch?v=tbqQvqZs1hs
-
Скажіть ,будь ласка ,куди подати щоб зняли обмеження з ворк перміту?
-
Так, окрім обмежень по торгівлі тілом, їх не зняти
-
Скажіть ,будь ласка.Отримали ворк перміт у аеропорту і там зазначено,що неможна працювати у сільському господарстві.Чи правда,що після мед огляду можна зняти ці обмеження?
6 Feb 2023, 05:14
2850/18661
20 Apr 2024, 20:50