Українці в Канаді_Canada
-
ну з транзитом не буває проблем, ви маєте візу, все буде нормально.
-
Тут поки свій опит не отримаєш, нічого не зрозуміло, я вже купу всього прочитала та трохи починається паніка))) а виліт в мене також лот, але Прага-Варшава-Торонто. На кінец січня. Може краще нічого не читати, я сама з трьома дітьми і кітка🫣🤪😀
-
Я летів з Вірменії, і співробітниця LOT запевняла мене, що мене Польща не впустить до себе, бо в мене звичайний закордонний паспорт,а не біометричний))) а я кажу мені до Польщі і не треба, я лечу транзитом до Канади. Ось такі справи. Хоча я читав умови перетину кордону з Польщею, і там немає обмежень з паспортами. Дурні авіакомпанії)))
-
Просто авіакомпанія занадто на себе бере. Вони не міграційна служба.
-
Напевно потрібен дозвіл від посольства України на виїзд, він чоловік призовного віку, це може мають наувазі?
-
Не обов'язково. Ще буде перевірка біометрії в базах даних поліції, на предмет незаконної діяльності і т.д. Але скоріш за все далі проблем не буде.
-
Чи вірно я розумію що все інше це про формальності та рішення вже прийняті. Дякую за Ваші відповіді.
-
Так, у вас ще немає візи в паспорті
-
Підкажіть будь ласка з приводу Куает. Якщо після подачі заявки майже одразу прийшло запрошення на Біометрію а статус заявки все ще в опрацюванні чи коректно це ?
-
You need to add Calgary and Edmonton. 😎
-
Привіт всім) Я працюю в FIDO Компанія мобільного зв’язку, інтернет також є і домашній. Якщо хтось хоче придбати номер телефону, тарифний план, змінити на інший. Буду Рада допомогти нашим ) Я знаходжусь в Square One Shopping Centre 100 City Centre Dr, Mississauga, ON L5B 2C9 Мене звати Крістіна.
-
🇺🇦 Ukrainian USA & Canada - найбільша за охопленням ЗМІ спільнота, що співпрацює з українською діаспорою. Наша головна мета – всебічна підтримка українців та допомога в адаптації. У нас ви знайдете: ➡ дошку оголошень; ➡ спілкування зі співвітчизниками; ➡ корисні знайомства; ➡ роботу та житло. ↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓ Ми вже об'єднали українців США та Канади в таких Телеграм чатах: Нью-Йорк Чикаго Філадельфія Маямі Лос-Анджелес Вашингтон Бостон Торонто Монреаль Оттава Ванкувер Наш Instagram.
-
Основне що вам варто розуміти що cuet - це не біженство, а просто спрощена канадська віза для українців, при заповненні на цю візу ви також можете зразу ж подаватися на дозвіл на роботу. А 3000 - це одноразова допомога
-
Дякую)
-
Ви спочатку визначте по якій візі ви зібралися заіжати. Якщо CUET яку вклеїли в паспорт, то на 3 роки у вас дозвіл на роботу, а термін дії візи у самій візі буде написаний і по цій вклеєній візі ви можете заіжати і виіжати Але в ідеалі перечитувати таку інформацію на офіційних джерелах , а не збирати горе-поради в телеграм-групах
-
А про те Шо виїхати нельзя три роки ? Це бред ?
-
Дякую)
-
3000 - жодного відношення до біженства не мають, це одноразова допомога по українцям, які приїхали по CUET
-
Виплата 3000
-
Мені подруга говорить що якщо біжентсво оформить то нельзя виїхати із Канади три роки , і потрібно повернути допомогу , тому і запитую .
6 Feb 2023, 05:14
2872/18661
20 Apr 2024, 20:50